FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Six Flags Coasters
Quiz about Six Flags Coasters

Six Flags Coasters Trivia Quiz


Do you know your Six Flags coasters? This is a quiz about roller coasters from all the Six Flags parks. How much do you know?

A multiple-choice quiz by banages. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Six Flags

Author
banages
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
197,446
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1219
- -
Question 1 of 10
1. At Six Flags New England, operating since April, 2002, there is a Batman themed ride. What's its name? Hint


Question 2 of 10
2. A Batman: The Ride is located at over six Six Flags parks.


Question 3 of 10
3. The steel stand up rollercoaster, Iron Wolf, is located at which Six Flags park? Hint


Question 4 of 10
4. The ride Joker's Revenge, in Six Flags Fiesta Texas was relocated to Six Flags New Orleans in 2002. What was it renamed to? Hint


Question 5 of 10
5. This ride is located at Six Flags Magic Mountain. It rises high into the sky yet is on a track. It shoots you out of the station extremely fast. What is it called? Hint


Question 6 of 10
6. You can get lost inside this rollercoaster located at Six Flags Fiesta Texas. It has a yellow track with green supports. It also contains four inversions. Hint


Question 7 of 10
7. This rollercoaster was the first ever to have a loop. It is located at Six Flags Magic Mountain. What is it called? I think the name is quite fitting. Hint


Question 8 of 10
8. This ride located at Six Flags Magic Mountain is big, green, and you stand up on it. There is some really interesting music played at the loading station too. Hint


Question 9 of 10
9. Which one of these parks was "Superman: Ride of Steel" not located at in 2004? Hint


Question 10 of 10
10. Six Flags Great Adventure holds the world record for most inversions in a park.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 20 2024 : Guest 172: 8/10
Apr 14 2024 : colbymanram: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At Six Flags New England, operating since April, 2002, there is a Batman themed ride. What's its name?

Answer: Batman - The Dark Knight

This is a nice coaster with five inversions and a top speed of 55 mph.
2. A Batman: The Ride is located at over six Six Flags parks.

Answer: True

There's one at Great Adventure, Great America, Magic Mountain, New Orleans, Over Georgia, Over Texas, and St. Louis, to mention some of them.
3. The steel stand up rollercoaster, Iron Wolf, is located at which Six Flags park?

Answer: Six Flags Great America

This ride opened in 1990 with 2 inversions maxing out at 55 mph.
4. The ride Joker's Revenge, in Six Flags Fiesta Texas was relocated to Six Flags New Orleans in 2002. What was it renamed to?

Answer: Jester

In New Orleans it runs backwards and was repainted green. The name fits the Mardi Gras themed section it is in.
5. This ride is located at Six Flags Magic Mountain. It rises high into the sky yet is on a track. It shoots you out of the station extremely fast. What is it called?

Answer: Superman The Escape

This ride is fast... real fast. It clocks in at 100 mph, making it one of the fastest in the world.
6. You can get lost inside this rollercoaster located at Six Flags Fiesta Texas. It has a yellow track with green supports. It also contains four inversions.

Answer: Poltergeist

This is a neat coaster that is all tangled up. It uses LIM to propell the cars.
7. This rollercoaster was the first ever to have a loop. It is located at Six Flags Magic Mountain. What is it called? I think the name is quite fitting.

Answer: Revolution

This ride opened on May 8, 1976 was first called The Great American Revolution. It contributed to the evolution of modern day steel coasters significantly.
8. This ride located at Six Flags Magic Mountain is big, green, and you stand up on it. There is some really interesting music played at the loading station too.

Answer: Riddler's Revenge

The song played is "Ecuador" by Sash! This is probably one of the best coasters in the park.
9. Which one of these parks was "Superman: Ride of Steel" not located at in 2004?

Answer: Six Flags Magic Mountain

While Magic Mountain has plenty of roller coasters to choose from, Ride of Steel is not one of them. The Six Flags New England Superman ride had since been changed to something else.
10. Six Flags Great Adventure holds the world record for most inversions in a park.

Answer: False

Six Flags Magic Mountain holds the record for most inversions in a single park at 31. Great Adventure has 28.
Source: Author banages

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us