FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Trip to Six Flags Magic Mountain
Quiz about My Trip to Six Flags Magic Mountain

My Trip to Six Flags Magic Mountain Quiz


Help me relive my trip to Six Flags Magic Mountain. The last time I went to this thrilling theme park was a very long time ago. I want to go back but I need help! Do you think you're up to the task? Enjoy.

A multiple-choice quiz by chadster111. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Six Flags

Author
chadster111
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,059
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
482
- -
Question 1 of 10
1. I'm the coaster-junkie type. I remember riding a 4-D coaster that was painted black and red. What is this ride? Hint


Question 2 of 10
2. I wanted to ride something that made me feel like I am flying! Lucky for us there was one! It made you feel like a "flying orange dragon". What is the ride? Hint


Question 3 of 10
3. I then wanted to ride another coaster. The ride was a green, suspended coaster without a full circuit. What ride is this? Hint


Question 4 of 10
4. I wanted to ride something wooden. The theme was something of a robot-apocalypse. What ride is this? Hint


Question 5 of 10
5. I didn't look for anything specific so I just strolled along and found a green coaster. It appeared to have its riders standing up! What coaster is this? Hint


Question 6 of 10
6. Most people know The Riddler's foe. If you don't, then this suspended coaster should be a fun reminder. What ride is this? Hint


Question 7 of 10
7. I wanted to yelp in fear! I decided to go on the coaster with a similar name. It had a blue, yellow, and pink painted coaster with many inversions. What coaster was this? Hint


Question 8 of 10
8. I felt a little more "woodie" and decided to ride a wooden coaster. It was painted white and appeared to be racing! What coasters are these? Hint


Question 9 of 10
9. I rode a large orange coaster that dived into the ground. I also remember almost blacking out during a double-helix. What ride is this? Hint


Question 10 of 10
10. The final ride I rode was an LIM (Linear Induction Motor) coaster that shot straight up, then straight back down. What ride is this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I'm the coaster-junkie type. I remember riding a 4-D coaster that was painted black and red. What is this ride?

Answer: X2

X2 is the renovation and "sequel" to the highly-popular coaster, X. They updated its trains, track, and queue line. It hypes up the ride for a more intense feeling then the previous theme did.
2. I wanted to ride something that made me feel like I am flying! Lucky for us there was one! It made you feel like a "flying orange dragon". What is the ride?

Answer: Tatsu

Tatsu is a 3,600 feet coaster that has a stomach-churning 124-foot pretzel loop. After three and a half minutes and a top speed of 62 miles per hour, the fun ride ends. At the exit line, you can have a fantastic view of the loop of Revolution.
3. I then wanted to ride another coaster. The ride was a green, suspended coaster without a full circuit. What ride is this?

Answer: Déjà Vu

Surprisingly, many people have complained of chest pains from the restraints and ride experience. This led to the removal of similar coasters in different parks.
4. I wanted to ride something wooden. The theme was something of a robot-apocalypse. What ride is this?

Answer: Terminator Salvation: The Ride

The land of this wooden coaster was previously occupied by Psyclone. Psyclone was nearly devastated after the Northridge Earthquake of 1994. After that, they modified the ride, which unfortunately made the ride much more rough. This drew away riders which eventually led to the destruction of the ride.
5. I didn't look for anything specific so I just strolled along and found a green coaster. It appeared to have its riders standing up! What coaster is this?

Answer: Riddler's Revenge

One special feature of the ride is that they have the lift hill going through the first loop. This is rare in stand-up coasters and coasters in general. Riddler's Revenge opened its "portal" on April 4th, 1998.
6. Most people know The Riddler's foe. If you don't, then this suspended coaster should be a fun reminder. What ride is this?

Answer: Batman: The Ride

Out of all of the Six Flags parks, more than eight contain a Batman ride with a similar layout. The original is located in Six Flags Great America.
7. I wanted to yelp in fear! I decided to go on the coaster with a similar name. It had a blue, yellow, and pink painted coaster with many inversions. What coaster was this?

Answer: Scream!

Scream! is a mirror ride of Bizarro (previously known as Medusa) from Six Flags Great Adventure. The ride along with other attractions in the park were featured in a music video called "Baby It's You" by singer JoJo.
8. I felt a little more "woodie" and decided to ride a wooden coaster. It was painted white and appeared to be racing! What coasters are these?

Answer: Colossus

The ride is featured in many movies and television shows such as the "A-Team", "Knight Rider", "National Lampoon's Vacation", and "Wild and Crazy Kids". Colossus is not really considered racing since both trains are not released from the station simultaneously.
9. I rode a large orange coaster that dived into the ground. I also remember almost blacking out during a double-helix. What ride is this?

Answer: Goliath

The ride cost $30,000,000. Just a note, all of those "none of these" choices are put there to substitute my horrible imagination of attraction names.
10. The final ride I rode was an LIM (Linear Induction Motor) coaster that shot straight up, then straight back down. What ride is this?

Answer: Superman: The Escape

On July 10th, 2010, the ride closed for refurbishment. Later on August 3rd, the park announced a theme refurbishment as well as engineering. It included a new theme including Krypton and a track with a backwards launch.
Source: Author chadster111

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Theme parks you should really visit at least once:

All of these quizzes refer to a theme park I just can't recommend highly enough. If you have any love for rollercoasters, rides and shows, these should be on your bucket list for sure!

  1. Sea World Orlando Easier
  2. Islands of Adventure Mania Average
  3. EPCOT Average
  4. Busch Gardens Tampa Bay Average
  5. Europa Park: Ten Great Coasters Average
  6. My Trip to Six Flags Magic Mountain Average
  7. Disneyland Park Tough

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us