FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Simply Stunning Synonyms
Quiz about Simply Stunning Synonyms

Simply Stunning Synonyms Trivia Quiz


A synonym is a word that means the same thing as another word. An example of a synonym is happy and glad. Another example is sick and ill. Can you match the words that are synonyms?

A matching quiz by November4. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Words for Kids
  8. »
  9. Synonyms and Antonyms for Kids

Author
November4
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
390,160
Updated
Mar 25 26
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1324
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 62 (10/10), Rumpo (10/10), Catreona (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Sympathy  
  Accomplish
2. Aviator  
  Tribulation
3. Beverage   
  Savage
4. Origin  
  Celebration
5. Party  
  Drink
6. Misfortune   
  Pastry
7. Achieve  
  Instructor
8. Ferocious  
  Compassion
9. Danish  
  Pilot
10. Teacher  
  Beginning





Select each answer

1. Sympathy
2. Aviator
3. Beverage
4. Origin
5. Party
6. Misfortune
7. Achieve
8. Ferocious
9. Danish
10. Teacher

Most Recent Scores
Oct 09 2026 : Guest 62: 10/10
Oct 06 2026 : Rumpo: 10/10
Oct 04 2026 : Catreona: 10/10
Oct 03 2026 : Guest 174: 10/10
Sep 16 2026 : Guest 140: 10/10
Sep 04 2026 : bopeep: 10/10
Aug 29 2026 : zorba_scank: 10/10
Aug 28 2026 : Emory44: 10/10
Aug 22 2026 : Midget40: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sympathy

Answer: Compassion

To have sympathy and compassion for someone you care about means that you are concerned about their feelings.
2. Aviator

Answer: Pilot

An aviator or pilot is a person who flies an airplane.
3. Beverage

Answer: Drink

Milk, tea and water are beverages or drinks.
4. Origin

Answer: Beginning

The beginning or origin is where you have started. An example is the first page of a story book.
5. Party

Answer: Celebration

When you have a party or celebration it is a fun social activity with family and friends. A birthday party is an example.
6. Misfortune

Answer: Tribulation

When a person has misfortune or tribulation, they are having a hard time in their life at that moment.
7. Achieve

Answer: Accomplish

When you accomplish or achieve something it shows that you have worked hard to gain it. Getting good grades in school is an accomplishment.
8. Ferocious

Answer: Savage

To be ferocious and savage is to be wild and untamed. Wild animals can be very ferocious.
9. Danish

Answer: Pastry

A Danish or a pastry is a sweet, yummy treat that is filled with nuts, cheese or fruit.
10. Teacher

Answer: Instructor

A teacher or instructor will help you learn new things.
Source: Author November4

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series November 4's quizzes:

Just a list of quizzes that i wrote for the kids

  1. Cindy's Sensational Synonyms Very Easy
  2. Simply Stunning Synonyms Very Easy
  3. Once Upon a Christmas Eve Night Very Easy
  4. Holiday Match Up Very Easy
  5. Anna's Amazing Anagrams Very Easy
  6. Healthy Food is Yummy Very Easy
  7. I Spy With My Little Eye Very Easy

10/16/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us