FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Annas Amazing Anagrams
Quiz about Annas Amazing Anagrams

Anna's Amazing Anagrams Trivia Quiz


Anna had an amazing day at the park. She created this fun quiz about the things she saw. Can you solve these anagrams?

A multiple-choice quiz by November4. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wordplay for Kids
  8. »
  9. Anagrams for Kids

Author
November4
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
356,026
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1324
Last 3 plays: Guest 73 (10/10), BurgGurl (10/10), Guest 218 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. The first thing Anna did when she arrived at the park was her favorite. It has a seat with chains to hold it up. When she started to soar back and forth, it made her wish she had wings. Rearrange the letters in WINGS to get Anna's favorite thing to do at the park. Hint


Question 2 of 10
2. Anna was surprised when her mother took these out of her bag. Anna put them on her feet. She rolled around the park and saw a man cooking steaks on a grill. Rearrange the letters in STEAKS to get what Anna is wearing on her feet. Hint


Question 3 of 10
3. While skating through the park, Anna stopped to smell the pretty flowers. She even feed a goose and gander. Rearrange the letters in GANDER to spell out where you would find lots of flowers. Hint


Question 4 of 10
4. Anna watched a boy slide in to home plate. She jumped for joy to cheer the boy on. Rearrange the letters in PLATE to get a part of a flower. Hint


Question 5 of 10
5. Anna was surprised to see a friend from school. Her friend told her that she watched a creepy creature with eight legs as it spired around a tree. Rearrange SPIRED to reveal this creepy creature. Hint


Question 6 of 10
6. Anna's friend asked her to play on her favorite playground item. This item is round, black and placed in tiers so you can crawl through them. Rearrange the letters in TIERS to learn what this item is made from. Hint


Question 7 of 10
7. Anna's mother told that they would soon be going home because the sun was starting to fade. Anna remembered that her mom was going to read a new story to her before bed. Another word for story is tale. Rearrange the letters in TALE to discover a word describing the time of day it was. Hint


Question 8 of 10
8. Anna was sleepy and hungry. Her mom stopped to pick up a few things from the store on the way home. Anna helped her mom pick out a fresh, juicy melon. She also bought a small, yellow fruit that makes you pucker. Rearrange the letters in MELON to make the name of this fruit. Hint


Question 9 of 10
9. At home, Anna's mom fixed her favorite meal. Her father arrived just in time to eat. The beverage that they drank with their meal could be hot or cold. Anna liked her drink cold and her parents drank their drink hot. Rearrange the letters in EAT to see what they drank with their meal. Hint


Question 10 of 10
10. After her bubble bath, Anna told her dad about all the wonderful things she did at the park. She said she had an amazing day. That made her smile. Rearrange the letters in SMILE to discover another fruit. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 09 2024 : Guest 73: 10/10
Mar 05 2024 : BurgGurl: 10/10
Mar 05 2024 : Guest 218: 9/10
Mar 02 2024 : violinsoldier: 10/10
Mar 02 2024 : breelj: 9/10
Mar 01 2024 : Guest 98: 10/10
Feb 19 2024 : KA831935: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The first thing Anna did when she arrived at the park was her favorite. It has a seat with chains to hold it up. When she started to soar back and forth, it made her wish she had wings. Rearrange the letters in WINGS to get Anna's favorite thing to do at the park.

Answer: swing

There are a variety of swings to play on. It could even be an old tire hanging from a tree. With lots of pratice, you can have lots of fun.
2. Anna was surprised when her mother took these out of her bag. Anna put them on her feet. She rolled around the park and saw a man cooking steaks on a grill. Rearrange the letters in STEAKS to get what Anna is wearing on her feet.

Answer: skates

Anna was glad that she didn't have to wear the kind of skates that had to be loosened and tightened with a skate key. They were made of metal and strapped on to your shoes with a strap.
3. While skating through the park, Anna stopped to smell the pretty flowers. She even feed a goose and gander. Rearrange the letters in GANDER to spell out where you would find lots of flowers.

Answer: garden

A garden can be filled with lovely flowers or food for the harvest.
4. Anna watched a boy slide in to home plate. She jumped for joy to cheer the boy on. Rearrange the letters in PLATE to get a part of a flower.

Answer: petal

Petals are usually brightly colored to attract bees and other animals. These animals pollinate the flowers by carrying pollen from one flower to another.
5. Anna was surprised to see a friend from school. Her friend told her that she watched a creepy creature with eight legs as it spired around a tree. Rearrange SPIRED to reveal this creepy creature.

Answer: spider

Spiders have eight legs and are of the order arachnid. The are found on every continent except Antarctica.
6. Anna's friend asked her to play on her favorite playground item. This item is round, black and placed in tiers so you can crawl through them. Rearrange the letters in TIERS to learn what this item is made from.

Answer: tires

Tires are also ground up and laid underfoot. It makes for a much safer landing if you should fall.
7. Anna's mother told that they would soon be going home because the sun was starting to fade. Anna remembered that her mom was going to read a new story to her before bed. Another word for story is tale. Rearrange the letters in TALE to discover a word describing the time of day it was.

Answer: late

Anna's mom could have said to her that it was getting late so we will soon be going home.
8. Anna was sleepy and hungry. Her mom stopped to pick up a few things from the store on the way home. Anna helped her mom pick out a fresh, juicy melon. She also bought a small, yellow fruit that makes you pucker. Rearrange the letters in MELON to make the name of this fruit.

Answer: lemon

Lemons make lemonade taste great. They can be quite sour without sugar, though!
9. At home, Anna's mom fixed her favorite meal. Her father arrived just in time to eat. The beverage that they drank with their meal could be hot or cold. Anna liked her drink cold and her parents drank their drink hot. Rearrange the letters in EAT to see what they drank with their meal.

Answer: tea

Tea comes in many varieties. It is very popular in the United Kingdom.
10. After her bubble bath, Anna told her dad about all the wonderful things she did at the park. She said she had an amazing day. That made her smile. Rearrange the letters in SMILE to discover another fruit.

Answer: limes

Limes are small, green fruit used to make a variety of food and drink items. Key lime pie is an example of food made with lime flavor.
Source: Author November4

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series November 4's quizzes:

Just a list of quizzes that i wrote for the kids

  1. Cindy's Sensational Synonyms Very Easy
  2. Simply Stunning Synonyms Very Easy
  3. Once Upon a Christmas Eve Night Very Easy
  4. Holiday Match Up Very Easy
  5. Anna's Amazing Anagrams Very Easy
  6. Healthy Food is Yummy Very Easy
  7. I Spy With My Little Eye Very Easy

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us