FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Sports Teams for Kids
Quiz about Sports Teams for Kids

Sports Teams for Kids Trivia Quiz


This is a simple quiz for older kids on sports teams in the USA.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Topics for Kids
  8. »
  9. Sports for Kids

Author
Sarah606
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,998
Updated
May 27 23
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
12644
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 212 (9/10), alsgatn (10/10), Guest 108 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What sport do the L. A. Lakers play? Hint


Question 2 of 10
2. The Yankees are a baseball team from which city? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name for the football team in Dallas, Texas? Hint


Question 4 of 10
4. True or false, the Tampa Bay Buccaneers play ice hockey?


Question 5 of 10
5. What is the name of the basketball team that Michael Jordan played for in Chicago? Hint


Question 6 of 10
6. What sport do the Detroit Red Wings play? Hint


Question 7 of 10
7. Allen Iverson plays for the Philadelphia '76ers. What sport am I talking about? Hint


Question 8 of 10
8. True or False, the Miami Dolphins are a football team?


Question 9 of 10
9. If I said the Celtics, the Red Sox and the Bruins, what city's teams would I be talking about? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these teams is NOT a real football team? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 212: 9/10
May 24 2024 : alsgatn: 10/10
May 19 2024 : Guest 108: 9/10
May 19 2024 : dan180dan180: 10/10
May 17 2024 : Guest 107: 10/10
May 17 2024 : granpa46: 10/10
May 04 2024 : pehinhota: 10/10
May 02 2024 : bocrow000: 10/10
Apr 26 2024 : Robert907: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What sport do the L. A. Lakers play?

Answer: Basketball

Shaquille O'Neal and Kobe Bryant have played basketball for the Lakers. They play at the Staples Center in Los Angeles.
2. The Yankees are a baseball team from which city?

Answer: New York

The New York Yankees are a very famous baseball team. The Atlanta baseball team is the Braves.
3. What is the name for the football team in Dallas, Texas?

Answer: Cowboys

The Dallas Cowboys are sometimes referred to as "America's Team". Dallas is in Texas.
4. True or false, the Tampa Bay Buccaneers play ice hockey?

Answer: false

The Tampa Bay Buccaneers play football. The ice hockey team in Tampa Bay is called the Lightning.
5. What is the name of the basketball team that Michael Jordan played for in Chicago?

Answer: Bulls

Michael Jordan was in the movie "Space Jam". Chicago is a city in Illinois.
6. What sport do the Detroit Red Wings play?

Answer: Ice Hockey

The Detroit Red Wings play ice hockey. Some people call Detroit, Michigan 'hockeytown'.
7. Allen Iverson plays for the Philadelphia '76ers. What sport am I talking about?

Answer: Basketball

Philadelphia is in Pennsylvania. The Liberty Bell is in Philadelphia.
8. True or False, the Miami Dolphins are a football team?

Answer: True

The Miami Dolphins play football in Miami, Florida. Miami also has a basketball team called the Heat.
9. If I said the Celtics, the Red Sox and the Bruins, what city's teams would I be talking about?

Answer: Boston

The Boston Red Sox play baseball. The Boston Celtics play basketball and the Boston Bruins play Hockey.
10. Which of these teams is NOT a real football team?

Answer: Los Angeles Oranges

Los Angeles did not have a football team in 2003. At times in the past the Rams and the Raiders have both played football in Los Angeles.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Where Do I Stand? Very Easy
2. Kids' Scrambles - Sports Very Easy
3. The Boxer Very Easy
4. Out of Bounds Average
5. Major League Baseball for Kids! Easier
6. It's the Olympic Games! Easier
7. Sports For Kids Easier
8. Gold! Easier
9. Tennis for Kids! Easier
10. Do You Know the Decathlon? Average
11. What a Great Commentary Very Easy
12. Basic Baseball Strategy Average

5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us