FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Boyz Type Stuff
Quiz about Boyz Type Stuff

Boyz Type Stuff Trivia Quiz


Hi, I'm a boy and these are all questions about what I consider boy type stuff. See how you go girls!

A multiple-choice quiz by Groundskeeper-Willy. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed
  8. »
  9. Mixed 10 Questions

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
51,732
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
39290
Last 3 plays: Guest 67 (10/10), Guest 131 (9/10), Guest 24 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Jim Bowie, who died at the Alamo, had a brother who invented a famous what? Hint


Question 2 of 10
2. Complete this trio of boyhood heroes....Moe, Larry and Hint


Question 3 of 10
3. Rainbow, brown, brook and steelhead are types of what? Hint


Question 4 of 10
4. If you are picking up a heavy weight from the floor, after bending your knees, what is it essential you keep straight to avoid injury? Hint


Question 5 of 10
5. Bosch, NGK and Champion are brands of what? Hint


Question 6 of 10
6. In the USA a three piece suit consists of what? Hint


Question 7 of 10
7. If I gave you a bottle of barley malt 'whisky', what country would it be from?

Answer: (One word - A country...note spelling of 'whisky')
Question 8 of 10
8. A Windsor knot would be found on what? Hint


Question 9 of 10
9. Pre-mix fuel goes into what type of motor? Hint


Question 10 of 10
10. A brogue is a type of what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 20 2024 : Guest 67: 10/10
Jul 18 2024 : Guest 131: 9/10
Jul 11 2024 : Guest 24: 9/10
Jul 09 2024 : Guest 136: 9/10
Jul 07 2024 : Guest 76: 8/10
Jul 05 2024 : Guest 71: 9/10
Jul 05 2024 : fletchdg: 9/10
Jul 01 2024 : Guest 1: 8/10
Jun 25 2024 : Guest 173: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jim Bowie, who died at the Alamo, had a brother who invented a famous what?

Answer: knife

Now THAT'S a knife.
2. Complete this trio of boyhood heroes....Moe, Larry and

Answer: Curly

Aaah, the Three Stooges. I think it's safe to say that every grown man today loved this trio of incompetent, violent ne'er do wells. Moe (Moses Horwitz) and Larry (Fine) were the constants. Moe's brother Curly (Jerome) whose shaved head, according to Moe "looked like a dirty golfball" was I venture, every boy's favorite Stooge. With lines like "Coitenly!" and "Woise Goy, eh?" he replaced and in turn was replaced by another Horwitz brother Shemp (Samuel).

He died of a stroke aged only 48.
3. Rainbow, brown, brook and steelhead are types of what?

Answer: Trout

Fishing for trout is a mighty fine pastime.
4. If you are picking up a heavy weight from the floor, after bending your knees, what is it essential you keep straight to avoid injury?

Answer: your back

A good way to injure your back is to pick up a heavy weight whilst bending over. Crouch down, nestle into the weight, grab it and lift with your legs, never your back.
5. Bosch, NGK and Champion are brands of what?

Answer: Spark plugs

If your lawn mower has difficulty starting, I can almost guarantee a new spark plug will fix the problem.
6. In the USA a three piece suit consists of what?

Answer: Coat, pants, vest

Not quite in fashion at present but will be again one day I reckon. Vests are cool.

In the UK a suit consists of a jacket (coat), trousers (pants) and waistcoat (vest).
7. If I gave you a bottle of barley malt 'whisky', what country would it be from?

Answer: Scotland

Whisky without an 'e' is Scotch or Canadian whisky. Whiskey with an 'e' is from Ireland or elsewhere. Either way, it is the most popular spirit drink in the world today.
8. A Windsor knot would be found on what?

Answer: tie

Place the tie around your neck with the big end longer than the small end. Take the big end up between the collar and tie then down again. The big end under the small to the left and through the loop again. The big end back across the front to the right then back up through the loop.

Then down through the knot in front and tighten up to the collar using both hands. A lot of work but a mighty fine looking knot!
9. Pre-mix fuel goes into what type of motor?

Answer: 2-stroke

Ring-a-ding-ding-diiing! 2-stroke engines are simple and smokey, but effective. Pre mixing fuel means you mix the oil with the petrol at a certain ratio before you put it in the fuel tank. One benefit is that you won't disastrously run out of oil before petrol, which you can do with more complex engines.
10. A brogue is a type of what?

Answer: shoe

Brogue is an old Celtic word for a strong workbook made from rough leather. Like your granddad wore down in't pit, diggin' coal.
Source: Author Groundskeeper-Willy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor thejazzkickazz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us