FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Girly Stuff
Quiz about Girly Stuff

Girly Stuff Trivia Quiz


I know I write a lot of quizzes about football, but being a girl, I thought I'd make one on some girly stuff.

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed
  8. »
  9. Mixed 10 Questions

Author
Sarah606
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
150,108
Updated
Jul 11 24
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
14917
Last 3 plays: Guest 108 (4/10), Kat1982 (3/10), Guest 131 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. If my birthday is December 17, what is my astrological sun sign? Hint


Question 2 of 10
2. In "The Divine Secrets of the Ya Ya Sisterhood" who's Ya Ya name was "Princess Naked as a Jaybird"? Hint


Question 3 of 10
3. Which one of these is a shoe designer? Hint


Question 4 of 10
4. Which one of these movies was Brad Pitt NOT in? Hint


Question 5 of 10
5. What season is velvet usually associated with? Hint


Question 6 of 10
6. What is Barbie's boyfriend's name?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. Who played Truvy Jones in the movie "Steel Magnolias"? Hint


Question 8 of 10
8. Finish the ad slogan: "Maybe she's born with it. Maybe it's __________".

Answer: ( One Word .. cosmetics)
Question 9 of 10
9. In the book "Gone With the Wind" which of the following was NOT one of Scarlett's children? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the cute quarterback who played for the Green Bay Packers and was Mary's boyfriend in the movie "There's Something About Mary"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 19 2024 : Guest 108: 4/10
Jul 19 2024 : Kat1982: 3/10
Jul 18 2024 : Guest 131: 7/10
Jul 12 2024 : Guest 172: 8/10
Jul 12 2024 : Guest 172: 4/10
Jul 11 2024 : Guest 24: 5/10
Jul 07 2024 : Guest 76: 5/10
Jul 07 2024 : Guest 185: 5/10
Jun 30 2024 : Guest 108: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. If my birthday is December 17, what is my astrological sun sign?

Answer: Sagittarius

November 22-December 21 is Sagittarius. Sagittarius is the ninth sign of the zodiac and is a mutable fire sign.
2. In "The Divine Secrets of the Ya Ya Sisterhood" who's Ya Ya name was "Princess Naked as a Jaybird"?

Answer: Teensy

Teensy was Princess Naked as a Jaybird, Vivi was Queen Dancing Creek, Caro was Duchess Soaring Hawk and Necie was Countess Singing Cloud.
3. Which one of these is a shoe designer?

Answer: Steve Madden

Steve Madden is a shoe designer. John Madden announces "Monday Night Football". There is also another John Madden that is a hockey player in the NHL.
4. Which one of these movies was Brad Pitt NOT in?

Answer: The Way of the Gun

Brad played J.D. in "Thelma and Louise" (1991), Detective Frank Harris in "Cool World" (1992), and Floyd in "True Romance" (1993).
5. What season is velvet usually associated with?

Answer: Winter

Fashion rules state that you can wear velvet from Halloween until Valentine's Day.
6. What is Barbie's boyfriend's name?

Answer: Ken

Barbie, the famous doll made by Mattel has a boyfriend named Ken. You can find more information on Barbie, Ken, Skipper and the rest of them on www.barbie.com.
7. Who played Truvy Jones in the movie "Steel Magnolias"?

Answer: Dolly Parton

Dolly Parton played Truvy Jones in "Steel Magnolias" (1989). Shirley MacLaine played Oiuser Boudreaux, Sally Field played M'Lynn Eatenton and Julia Roberts played Shelby Eatenton Latcherie.
8. Finish the ad slogan: "Maybe she's born with it. Maybe it's __________".

Answer: Maybelline

Maybelline international's web address is www.maybelline.com.
9. In the book "Gone With the Wind" which of the following was NOT one of Scarlett's children?

Answer: Suellen

Wade Hampton Hamilton was Scarlett's first son with Charles Hamilton. He did not exist in the movie, nor did Scarlett's second child, Ella Lorena Kennedy. Ella was Scarlett's child with Frank Kennedy. Scarlett then had a daughter with Rhett Butler who they named Bonnie Blue Butler.
10. What is the name of the cute quarterback who played for the Green Bay Packers and was Mary's boyfriend in the movie "There's Something About Mary"?

Answer: Brett Favre

Brett Favre had a cameo in "There's Something About Mary" (1998). He was the quarterback for the Green Bay Packers for many years.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us