FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About KFC in America
Quiz about All About KFC in America

All About KFC (in America) Trivia Quiz


I work at a Kentucky Fried Chicken in Minnesota. It is the best fast food place anywhere, but particularly in this town. If you haven't been there ... try it!

A multiple-choice quiz by sue246. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
sue246
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
45,232
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
3803
Last 3 plays: Guest 51 (5/15), Guest 98 (9/15), Guest 32 (8/15).
- -
Question 1 of 15
1. Where are the head offices for Kentucky Fried Chicken? Hint


Question 2 of 15
2. How many customers a day eat at KFC, worldwide? Hint


Question 3 of 15
3. Where is the secret recipe for the KFC chicken? Hint


Question 4 of 15
4. Where was Kentucky Fried Chicken originally started? Hint


Question 5 of 15
5. KFC is a part of Yum! Brands, Inc.


Question 6 of 15
6. What are the names of the KFC sandwiches? Hint


Question 7 of 15
7. What was the theme of the kid's laptop meals - as of summer 2004? Hint


Question 8 of 15
8. When did Colonel Sanders start franchising chicken? Hint


Question 9 of 15
9. How many different buffet items are there? Hint


Question 10 of 15
10. What kind of sauce is on the triple crunch sandwich? Hint


Question 11 of 15
11. Which sandwich is recommended for a low fat diet? Hint


Question 12 of 15
12. What kind of buns are used for KFC's sandwiches? Hint


Question 13 of 15
13. What does a twister combo meal consist of? Hint


Question 14 of 15
14. What ingredients are in a KFC Twister? Hint


Question 15 of 15
15. How many herbs and spices are in the original chicken? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 51: 5/15
May 29 2024 : Guest 98: 9/15
May 29 2024 : Guest 32: 8/15
May 20 2024 : Guest 128: 7/15
May 08 2024 : kskeba: 6/15
May 07 2024 : Guest 129: 9/15
May 05 2024 : Guest 120: 6/15
May 03 2024 : james1947: 15/15
Apr 27 2024 : Guest 172: 5/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where are the head offices for Kentucky Fried Chicken?

Answer: Louisville, Kentucky

At least you know where Louisville is!
2. How many customers a day eat at KFC, worldwide?

Answer: approximately 10 million

That is an approximate estimate!
3. Where is the secret recipe for the KFC chicken?

Answer: in a safe in Louisville, KY

And of course "The Colonel" knew, but he died in 1980.
4. Where was Kentucky Fried Chicken originally started?

Answer: Corbin, Kentucky

Located in south central Kentucky, north of Williamsburg.
5. KFC is a part of Yum! Brands, Inc.

Answer: True

World's largest restaurant system-32,500. It includes KFC, A&W, Taco Bell, Long John Silver and Pizza Hut.
6. What are the names of the KFC sandwiches?

Answer: twister, BBQ, tender roast, zinger, original, triple crunch

Believe me, everyone has their favorites! The Twister is the best sandwich on the menu!
7. What was the theme of the kid's laptop meals - as of summer 2004?

Answer: Seaworld

Includes fruit by the foot, apple sauce, either a chicken leg or 2 crispy strips and either a small pop or milk AND a side of your choice
And they aren't just for kids.
8. When did Colonel Sanders start franchising chicken?

Answer: 1952

It has just taken off from there.
9. How many different buffet items are there?

Answer: 30

And it is the best deal in town! Where else can you eat for just over $5.00? Every buffet is different ... bigger, smaller, different price ... but ours is the BEST.
10. What kind of sauce is on the triple crunch sandwich?

Answer: pepper mayo sauce

It is really a nice mild pepper mayo sauce!
11. Which sandwich is recommended for a low fat diet?

Answer: tender roast with no sauce

I take my hat is off to whoever can manage to keep on their diet after walking into a KFC at high noon, and smelling everything cooking.
12. What kind of buns are used for KFC's sandwiches?

Answer: Pepperidge Farm buns

It is really good bread all by itself.
13. What does a twister combo meal consist of?

Answer: twister, wedges and medium drink

But again you can sub a salad or potatoes for the wedges.
14. What ingredients are in a KFC Twister?

Answer: two strips, tomato, lettuce, pepper-mayo sauce

Tomatoes or the lettuce or the sauce are left off on request, but I recommend that they are put on. It's the best thing on the menu! You can also have zinger sauce on it.
15. How many herbs and spices are in the original chicken?

Answer: 11

And of course the original chicken is the best. And for you dieters, have an original breast, pull the skin off and don't eat it!
Source: Author sue246

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us