FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Beer Here
Quiz about Beer Here

Beer Here! Trivia Quiz


Beer! Beer! Beer! This quiz is about beer! Yes, beer! Did I mention the beer subject of this quiz? If you are an expert, try this on for size. I'm thirsty. I've got to go to the fridge. I'll be right back. Have fun!

A multiple-choice quiz by AISS. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Wines, Beers and Spirits
  8. »
  9. Beers

Author
AISS
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
3,897
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
5040
Last 3 plays: comark2000 (10/10), Guest 1 (8/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1
1. This beer used croaking frogs in their advertisement. What beer is it? Hint


Question 2
2. This beer, though often thought to be German, is actually Dutch. What beer is it? Hint


Question 3
3. What beer has the slogan 'It can't get any better than this.'? Hint


Question 4
4. What beer uses the 'communist star' on their label? Hint


Question 5
5. What beer incorporated their often won award as the central graphic of their label? Hint


Question 6
6. 'Probably the best beer in the world,' or so the slogan says. Who is it? Hint


Question 7
7. Where is the largest beer festival in the world held every year? Hint


Question 8
8. This beer was created in the same year that 'Columbus sailed the ocean blue.' What is it? Hint


Question 9
9. What beer is banned in the United States because it has a naked little boy on the label (Yes, this is for real)? Hint


Question 10
10. In some bars in the world, which beer is supposed to be poured in a certain way with a shamrock in the head after it settles? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : comark2000: 10/10
Sep 25 2023 : Guest 1: 8/10
Sep 07 2023 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This beer used croaking frogs in their advertisement. What beer is it?

Answer: Budweiser

Bud...weis...errrrr.
2. This beer, though often thought to be German, is actually Dutch. What beer is it?

Answer: Heineken

The brewery is in Amsterdam, making it Dutch, not German.
3. What beer has the slogan 'It can't get any better than this.'?

Answer: Old Milwaukee

I think getting drunk while fishing is a fine way to spend the afternoon, but I can think of quite a few things that would make it better than that!
4. What beer uses the 'communist star' on their label?

Answer: Heineken

Commies in the Netherlands? No way! The company actually got in a lot of trouble for having that symbol, although they said it was not intended to be that symbol.
5. What beer incorporated their often won award as the central graphic of their label?

Answer: Pabst's

Pabst's blue ribbons became such a standard that they printed them on each bottle's label.
6. 'Probably the best beer in the world,' or so the slogan says. Who is it?

Answer: Carlsberg

Just probably the best beer. The votes aren't quite counted yet, and the handwriting is all sloppy, plus there are beer stains on some of the entries.
7. Where is the largest beer festival in the world held every year?

Answer: Munich, Germany

The Oktoberfest, the drunken fireman's carnival, takes place every year and millions of people come to eat and drink more than they do every other day of the year. The amazing thing is that only the tourists get drunk.
8. This beer was created in the same year that 'Columbus sailed the ocean blue.' What is it?

Answer: Steigl

Steigl, one of the oldest beers, hasn't changed much since it was first created in Austria many years ago.
9. What beer is banned in the United States because it has a naked little boy on the label (Yes, this is for real)?

Answer: Mannekin Pis

Mannekin Pis is the pride of Brussels, Belgium. This statue of a little peeing boy is on the label of a beer. Since we can't publicly show nudity in the States, the beer has been banned.
10. In some bars in the world, which beer is supposed to be poured in a certain way with a shamrock in the head after it settles?

Answer: Guinness

They also give away an already established Irish pub every year! But I'd rather eat a loaf of bread than drink it.
Source: Author AISS

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Get Your Beer Here Easier
2. A Storm Is Brewing Easier
3. Bottoms Up Average
4. Beer Without the Alcohol Average
5. It's My Round Average
6. European Beers Average
7. Do You Know Your Beers? Average
8. Beer Garden Average
9. Match the Beer to the Country No. 1 Average
10. Homebrewing 101 Average
11. Beers Through The Years Average
12. Ten Green Bottles Average

10/3/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us