FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Match the Beer to the Country No 1
Quiz about Match the Beer to the Country No 1

Match the Beer to the Country No. 1 Quiz


I give you the name of a beer, you tell me the country that beer comes from. Good Luck!

A multiple-choice quiz by hews. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Wines, Beers and Spirits
  8. »
  9. Beers

Author
hews
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,316
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9672
Last 3 plays: Guest 51 (8/10), matthewpokemon (10/10), cdecrj (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Budweiser? (not to be confused with Budweiser Budvar) Hint


Question 2 of 10
2. Foster's Lager? Hint


Question 3 of 10
3. Guinness? Hint


Question 4 of 10
4. Heineken? Hint


Question 5 of 10
5. Asahi? Hint


Question 6 of 10
6. Tsingtao? Hint


Question 7 of 10
7. Tuborg? Hint


Question 8 of 10
8. Steinlager? Hint


Question 9 of 10
9. Corona? Hint


Question 10 of 10
10. Bitburger? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 21 2024 : Guest 51: 8/10
Jul 18 2024 : matthewpokemon: 10/10
Jul 12 2024 : cdecrj: 8/10
Jul 06 2024 : Guest 174: 8/10
Jul 02 2024 : 173Kraut: 9/10
Jul 02 2024 : Bitterbill: 10/10
Jun 30 2024 : DCW2: 10/10
Jun 28 2024 : Guest 165: 7/10
Jun 28 2024 : Guest 68: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Budweiser? (not to be confused with Budweiser Budvar)

Answer: USA

There is also the original Czech beer "Budweiser Budvar". Both are named after the town of Budweis. The "Budweiser" trademark is licensed to Anheuser-Busch in the USA and Canada and a minority of European countries while it belongs to the Czech brewery in most of the rest of Europe.
2. Foster's Lager?

Answer: Australia

Despite the fact that it was conceived by two New Yorkers and that very few Australians drink it, Foster's is Australian!
3. Guinness?

Answer: Ireland

4. Heineken?

Answer: The Netherlands

5. Asahi?

Answer: Japan

6. Tsingtao?

Answer: China

7. Tuborg?

Answer: Denmark

8. Steinlager?

Answer: New Zealand

9. Corona?

Answer: Mexico

10. Bitburger?

Answer: Germany

Source: Author hews

This quiz was reviewed by FunTrivia editor WesleyCrusher before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Beers Through The Years Average
2. Beer Very Difficult
3. Have A Drink On Me Average
4. Beer Here! Tough
5. Match the Beer to the Country No. 2 Tough
6. All About Beer Tough
7. Booze, aka Beer Very Difficult
8. Beers of the World Difficult
9. Have Another Drink On Me Difficult
10. European Beers Average
11. Ten Green Bottles Average
12. A Storm Is Brewing Easier

7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us