FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dairy Queen
Quiz about Dairy Queen

Dairy Queen Trivia Quiz


This is a quiz about different facts about DQ. This was made by 3 DQ employees: me (4 years), Shannon (5 years) and my mom (27 years).

A multiple-choice quiz by insanecharmed1. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Ice Cream

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
272,990
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
2152
Last 3 plays: Guest 61 (3/10), Guest 108 (5/10), jmel2 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which is not an ingredient in Dairy Queen's Pecan Cluster Blizzard? Hint


Question 2 of 10
2. Which is a preferred way to serve a customer a Blizzard? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these treats was called a Mr. Misty until 2005? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following has never been a Blizzard flavor? Hint


Question 5 of 10
5. Which of the following has never been a Blizzard flavor? Hint


Question 6 of 10
6. The 'Chocoate Dipped Strawberry' Blizzard and the 'Chocolate Covered Cherry' Blizzard both share the same chocolate ingredient.


Question 7 of 10
7. Which is not a flavor of cone coating? Hint


Question 8 of 10
8. What is it called when you blend an Arctic Rush with ice cream? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following does not get whipped cream on the top? Hint


Question 10 of 10
10. In photos taken of ice cream for promotions, what is used in the picture instead of ice cream? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 19 2024 : Guest 61: 3/10
Jul 18 2024 : Guest 108: 5/10
Jul 16 2024 : jmel2: 4/10
Jul 10 2024 : Guest 47: 5/10
Jun 30 2024 : Frazzell: 4/10
Jun 28 2024 : Guest 174: 5/10
Jun 25 2024 : Guest 73: 5/10
Jun 19 2024 : Guest 99: 3/10
Jun 16 2024 : Guest 72: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which is not an ingredient in Dairy Queen's Pecan Cluster Blizzard?

Answer: hot fudge

There are two variations of this blizzard. The original pecan cluster is made with butterscotch and the turtle pecan cluster is made with carmel.
2. Which is a preferred way to serve a customer a Blizzard?

Answer: hand it to them upside down

This is actually the preferred way that a employee should serve the Blizzard to show the thickness of the product.
3. Which of these treats was called a Mr. Misty until 2005?

Answer: Arctic Rush

This change was made at Dairy Queen in 2005.
4. Which of the following has never been a Blizzard flavor?

Answer: Birthday Cake

Grape Kool-Aid Explosion, Bubble Gum, and Carmel Apple were all at one point Blizzard flavors but have been discontinued.
5. Which of the following has never been a Blizzard flavor?

Answer: Mounds

Whoppers and Twix have been discontinued.
6. The 'Chocoate Dipped Strawberry' Blizzard and the 'Chocolate Covered Cherry' Blizzard both share the same chocolate ingredient.

Answer: false

The 'Chocolate Covered Cherry' is made with chocolate cone coating while the 'Chocolate Dipped Strawberry' is made with choco chunks. However the 'Choco Cherry Love' Blizzard is made with choco chunks. Wierd huh!
7. Which is not a flavor of cone coating?

Answer: strawberry

A common mistake that customers make is thinking the cherry dip is strawberry dip
8. What is it called when you blend an Arctic Rush with ice cream?

Answer: Arctic Freeze

Formally known as a Misty Freeze.
9. Which of the following does not get whipped cream on the top?

Answer: Banana Split Blizzard

Thought the actual banana split gets whipped cream, the Banana Split Blizzard does not.
10. In photos taken of ice cream for promotions, what is used in the picture instead of ice cream?

Answer: mashed potatoes

Mashed potatoes are used instead of ice cream because the ice cream would melt under the heat of the lights.
Source: Author insanecharmed1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Ice Cream Average
2. Ten Unusual Ice Creams Very Easy
3. We All Scream For Ice-Cream Average
4. Peace, Love and Ice Cream Average
5. I Scream Ice Cream! Tough
6. Scoop! Average
7. Sundae, Bloody Sundae Average
8. Name The Flavor Easier
9. One Scoop or Two? Average
10. Sweet Cream! Average
11. Famous Ben & Jerry's Flavors Average
12. America's Favorite Frozen Treats Tough

7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us