FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Hope They Have Waffle House in Heaven
Quiz about I Hope They Have Waffle House in Heaven

I Hope They Have "Waffle House" in Heaven Quiz


I love Waffle House. Open 24 hours, you can get fast and delicious breakfast any time of the day. Legend has it that you can stand at the corner of one Waffle House, another Waffle House is within visual distance. Please enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by nealio302. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
nealio302
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
282,377
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1589
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (3/10), Guest 107 (5/10), Guest 69 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. I really love Waffle House. If I could, I would eat at Waffle House every single day of the week. On what day would I NOT be able to eat at Waffle House? Hint


Question 2 of 10
2. Everyone knows that Waffle House serves the best waffles in town. But, each year, Waffle House serves more of this item than any other in their restaurant. What is this item? Hint


Question 3 of 10
3. Americans love hash browns. Some Americans even like to put toppings on their hash browns. Waffle House allows you to do just that. Which of these is NOT a way to top your hash browns? Hint


Question 4 of 10
4. Speaking of chili, Waffle House claims to have the "world's BEST chili". But, they don't just call it chili. What is the trademarked name of Waffle House's signature chili? Hint


Question 5 of 10
5. Discovering that not everyone enjoys a good bowl of chili, Waffle House decided to add a soup to the menu. Sticking with tradition, they gave their soup a trademarked name. What is the name of Waffle House's soup? Hint


Question 6 of 10
6. Apparently, I am not the only one that loves Waffle House. Waffle House is the world's leading server of a lot of different items. Which of these does Waffle House NOT lead the world in serving? Hint


Question 7 of 10
7. Not only does Waffle House have awesome food, it is also a pop culture icon. Which popular 90s band released a lesser-known compilation album titled "Scattered, Smothered, and Covered", with a picture of a Waffle House on the album cover? Hint


Question 8 of 10
8. A Waffle House quiz just wouldn't be complete without a question about waffles. Everyone knows that Waffle House waffles are the best, hands down. Which of these is NOT a flavor of waffle that you can order off the menu? Hint


Question 9 of 10
9. Some people like hamburgers. Others like cheeseburgers. And still others like their burger with everything on it. Waffle House has you covered. How many ways does Waffle House claim there are to prepare the "best burgers in the business"? Hint


Question 10 of 10
10. I ate at Waffle House last night and the service and food were so good, I would like to call their customer care line and compliment them. What US phone number would I call in order to do that? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : Guest 172: 3/10
Jun 14 2024 : Guest 107: 5/10
Apr 30 2024 : Guest 69: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I really love Waffle House. If I could, I would eat at Waffle House every single day of the week. On what day would I NOT be able to eat at Waffle House?

Answer: I can ALWAYS eat at Waffle House, because they are open 24 hours a day, 365 days a year!

Waffle House is one of the few businesses that stay open on Christmas Day, so you can enjoy a big Waffle House breakfast after opening all of those presents.
2. Everyone knows that Waffle House serves the best waffles in town. But, each year, Waffle House serves more of this item than any other in their restaurant. What is this item?

Answer: eggs

Waffle House patrons are responsible for the consumption of 2 percent of the total egg production for food service in the United States. That equates to over 185 million eggs every year!
3. Americans love hash browns. Some Americans even like to put toppings on their hash browns. Waffle House allows you to do just that. Which of these is NOT a way to top your hash browns?

Answer: chopped

Your Waffle House hash browns are "scattered" on the grill. You can have them "smothered" with onions, "covered" with American cheese, "chunked" with ham, "diced" with tomatoes, "peppered" with jalapenos, "capped" with mushrooms, "topped" with chili, or you can be uber-bold and go "all the way", which tops your hash browns with all of their available toppings.

There are a lot of ways to enjoy your hash browns.
4. Speaking of chili, Waffle House claims to have the "world's BEST chili". But, they don't just call it chili. What is the trademarked name of Waffle House's signature chili?

Answer: Bert's Chili

Bert Thornton is a real person, working at a Dallas, Texas Waffle House for over 30 years. He made his world famous chili recipe back in the early 1980s and went through several different revisions before he came up with what is known today as Bert's Chili.
5. Discovering that not everyone enjoys a good bowl of chili, Waffle House decided to add a soup to the menu. Sticking with tradition, they gave their soup a trademarked name. What is the name of Waffle House's soup?

Answer: Walt's Soup

On a winter's day in 1991, Waffle House worker Walt wanted a hot bowl of soup to warm him up. He began working on a thick and hearty chicken soup recipe. After 2 painstaking years, his recipe was perfect, and Walt's Soup was added to the Waffle House menu.
6. Apparently, I am not the only one that loves Waffle House. Waffle House is the world's leading server of a lot of different items. Which of these does Waffle House NOT lead the world in serving?

Answer: bacon

Among many other things, Waffle House is the world's #1 server of waffles (duh!), t-bone steaks, USDA hamburgers, hash browns, raisin toast, apple butter, and even Heinz steak sauce.
7. Not only does Waffle House have awesome food, it is also a pop culture icon. Which popular 90s band released a lesser-known compilation album titled "Scattered, Smothered, and Covered", with a picture of a Waffle House on the album cover?

Answer: Hootie & The Blowfish

Hootie & The Blowfish released "Scattered, Smothered, and Covered" in 2000. It featured a variety of artists, including Morrissey, Radney Foster, Jimmy Page & Robert Plant, and Bill Withers.
8. A Waffle House quiz just wouldn't be complete without a question about waffles. Everyone knows that Waffle House waffles are the best, hands down. Which of these is NOT a flavor of waffle that you can order off the menu?

Answer: apple cinnamon

While apple cinnamon waffles ARE extra tasty, they are not one of Waffle House's signature waffles. You can, however, have original sweet cream, pecan, chocolate chip, or buttermilk waffles. And, as of recent, blueberry waffles have been added to the wafflehouse menu.
9. Some people like hamburgers. Others like cheeseburgers. And still others like their burger with everything on it. Waffle House has you covered. How many ways does Waffle House claim there are to prepare the "best burgers in the business"?

Answer: 844,739

While this exact number has been contested by some people (and is most likely not correct because it does not neatly break up into small factors), every Waffle House has a sign posted on the wall inside that claims there are 844,739 different ways to prepare a hamburger.
10. I ate at Waffle House last night and the service and food were so good, I would like to call their customer care line and compliment them. What US phone number would I call in order to do that?

Answer: 1-877-9-WAFFLE

Waffle House's care line is open 24 hours a day, 365 days a year, for you to call with your compliments or complaints.

*I hope you enjoyed my Waffle House quiz and that it put you in the mood for some waffles.*
Source: Author nealio302

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us