FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Perfect Virgo
Quiz about Perfect Virgo

Perfect Virgo Trivia Quiz


There appears to be a quiz for Gemini, so why not have one for its feminine counterpart - the virginal Virgo.

A multiple-choice quiz by nikkibabe. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
nikkibabe
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
163,144
Updated
Jan 16 23
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3019
Last 3 plays: PurpleComet (7/10), Guest 94 (6/10), Guest 75 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Virgo is the ___th sign of the zodiac? Hint


Question 2 of 10
2. What would be considered the Virgo's biggest personality flaw? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following is the ruling planet for Virgo? Hint


Question 4 of 10
4. What would be considered the most fitting creed or phrase, from the list below, for the Virgo? Hint


Question 5 of 10
5. What does the Virgo's glyph or 'symbol' represent? Hint


Question 6 of 10
6. Virgo is listed under which element?

Answer: (One Word: Fire, Earth, Air or Water)
Question 7 of 10
7. Of the following celebrities, which is not a Virgo? Hint


Question 8 of 10
8. The Virgo's health is linked to the mind.


Question 9 of 10
9. Which of the following descriptions sounds most like the Virgo? Hint


Question 10 of 10
10. Which other 'lucky' sun sign shares the same ruling planet as the Virgo? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : PurpleComet: 7/10
May 16 2024 : Guest 94: 6/10
May 06 2024 : Guest 75: 6/10
Apr 29 2024 : krajack99: 9/10
Apr 29 2024 : DeepHistory: 7/10
Apr 27 2024 : carolegervais1: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Virgo is the ___th sign of the zodiac?

Answer: 6th

The zodiac's work in this order - Aries, Taurus, Gemini, Cancer, Leo, Virgo, Libra, Scorpio, Sagittarius, Capricorn, Aquarius and Pisces.
2. What would be considered the Virgo's biggest personality flaw?

Answer: perfectionism

Virgo's are infamous for making order in any chaos. They find peace in cleaning and often do so in a particular fashion, in order to suit their inner perfectionist. They find it irritating when they cannot create order and make things 'perfect'.
3. Which of the following is the ruling planet for Virgo?

Answer: Mercury

Virgo rules the feminine half of Mercury, Gemini is the masculine half. Mercury is the planet of communication.
4. What would be considered the most fitting creed or phrase, from the list below, for the Virgo?

Answer: 'I analyse'

Mercury is the house of communication, and Virgoans seek to synthesise information they receive. They like to take all the facts and draw conclusions from them.
5. What does the Virgo's glyph or 'symbol' represent?

Answer: female genitalia

Though the Virgo seeks to be pure, in all aspects, their glyph represents that of female genitalia. The Virgo is considered to be the most feminine sun sign in the zodiac...sorry male Virgoans!
6. Virgo is listed under which element?

Answer: earth

Taurus and Capricorn are also Earth signs, which would explain their spiritual connection. Tauruses and Virgo's make excellent companions.
7. Of the following celebrities, which is not a Virgo?

Answer: Courtney Cox Arquette

Courtney Cox Arquette is a Gemini, but her actor husband David Arquette is a Virgo.
8. The Virgo's health is linked to the mind.

Answer: True

This is why some Virgos suffer from hypercondria and stress, it's all in the mind!
9. Which of the following descriptions sounds most like the Virgo?

Answer: They are very loyal, but may suffer from jealousy.

From each of the incorrect answers, one part is true. Virgo's love to feel secure, they enjoy personal cleanliness and are very neat creatures indeed!
10. Which other 'lucky' sun sign shares the same ruling planet as the Virgo?

Answer: Gemini

Both Virgo and Gemini are ruled by Mercury, which means they have an intellectual approach to life. But where Virgos critique, the Gemini loves to ridicule.
Source: Author nikkibabe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Astrological Signs Easier
2. Astrology and Personalities Average
3. Zodiac Signs Average
4. Star Signs Easier
5. Astrology 101 Average
6. Astrology 103 Average
7. Astrology Average
8. Astrology 102 Average
9. Sagittarius Average
10. Horoscopes Average
11. Charting and Interpreting a Natal Horoscope Average
12. Zodiac Star Signs and their Planets Average

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us