FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Zodiac Star Signs and their Planets
Quiz about Zodiac Star Signs and their Planets

Zodiac Star Signs and their Planets Quiz


The Zodiac star signs and their ruling planets. I have done this to modern day astrology.

A multiple-choice quiz by craigybaby. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
craigybaby
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
218,110
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2521
Last 3 plays: RoninWoman (8/10), Guest 96 (3/10), PurpleComet (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. If you are an Aries, what is your ruling planet? Hint


Question 2 of 10
2. What is the Moon's star sign? Hint


Question 3 of 10
3. If you are a Scorpio, what is your ruling planet? Hint


Question 4 of 10
4. If you are a Gemini, what is your ruling planet? Hint


Question 5 of 10
5. If your star sign is Libra, what is your ruling planet? Hint


Question 6 of 10
6. If you are a Pisces, what is your ruling planet? Hint


Question 7 of 10
7. What is Uranus's star sign? Hint


Question 8 of 10
8. What is Jupiter's star sign? Hint


Question 9 of 10
9. What is the sun's star sign (i.e. the one ruled by the sun)? Hint


Question 10 of 10
10. What is Saturn's star sign? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 14 2024 : RoninWoman: 8/10
Jun 07 2024 : Guest 96: 3/10
May 18 2024 : PurpleComet: 7/10
Apr 29 2024 : krajack99: 10/10
Apr 29 2024 : DeepHistory: 10/10
Apr 22 2024 : Guest 134: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. If you are an Aries, what is your ruling planet?

Answer: Mars

Mars rules the sign of Aries. March 21 to April 20.
On the downside: jealous and combative, destructive, domineering and obstinate.
Your good qualities include: being dynamic, direct, positive in attitude and manner, quick response to situations.
Learning to know what you want and how to exert your will without harming anyone else will be your life's work.
2. What is the Moon's star sign?

Answer: Cancer

The Moon rules the sign of Cancer. June 22 to July 22.
On the downside: Clannish and moody, attached to the past, a worrier and a clinger, jealousy.
Your good qualities include: Patient, sensitive, romantic, sociable, and maternal.
To identify your own personal feelings and put selfishness aside will be your life's work.
3. If you are a Scorpio, what is your ruling planet?

Answer: Pluto

Pluto Rules the Sign of Scorpio. October 24 to November 22.
On the downside: Abuse of power, the darker side of magic, fanatic, destructive, self-serving.
Your good qualities include: A spiritual outlook, ability to determine truth.
To consciously aid the transformations that will allow your maximum soul growth will be your life's work.
4. If you are a Gemini, what is your ruling planet?

Answer: Mercury

Gemini, the Twins, is one of the star signs that rules Mercury, the other is Virgo the virgin. Only Mercury and Venus have two star signs.
Gemini. May 22 to June 21.
On the downside: You may have a tendency to criticize, complain, be ungrateful, and be wishy washy.
Your good qualities include: Adaptable, congenial, expressive, and clever
Learning to make a firm decision and sticking to it could be your life's work.
Virgo. August 23 to September 23.
On the downside: You can be critical, petty, self-centered and picky.
Your good qualities include: Industrious, methodical, humane, loving.

Learning to accept others for the way they are and not the way you think they should be could be your life's work.
5. If your star sign is Libra, what is your ruling planet?

Answer: Venus

Like Mercury, Venus has two star signs Libra the Scales and Taurus the Bull.
Libra. September 24 to October 23.
On the downside: Oversensitive, snobbishness, cold, vain, demanding.
Your good qualities include: Affectionate, likable, magnetic, socially correct.
Learning to temper your good qualities with a fair amount of tolerance may be your life's work.
Taurus. April 21 to May 21.
On the downside: Carelessness, Being indecisive, Overly Romantic, Dependent on others.
Your good qualities include: Friendliness, Tact, Social Graces, Gentleness.
Learning to control a jealous, possessive streak that always threatens to erupt will be your life's work.
6. If you are a Pisces, what is your ruling planet?

Answer: Neptune

Neptune Rules the Sign of Pisces February 20 to March 20
On the downside: Dishonesty, martyrdom, and indecisiveness in most affairs.
Your good qualities include: Sensitivity to the needs of others and Idealism
Your life's work: Learning to use your creative imagination to the benefit of others, not just self.
7. What is Uranus's star sign?

Answer: Aquarius

Uranus rules the Sign of Aquarius. January 21 to February 19.
On the downside: Resisting Change, rebellious, erratic, perverse, eccentric.
Your good qualities include: Loath restriction, resourceful, intuitive, inventive, humanitarian.
Recognizing that change is not all bad and accept the freedom and individual purpose that it brings could be your ongoing life's work.
8. What is Jupiter's star sign?

Answer: Sagittarius

Jupiter rules the sign of Sagittarius. November 23 to December 21.
On the downside: Arrogant, lack of humility, bigoted, careless, lawless.
Your good qualities include: Optimistic, jovial, generous, philosophical, lucky.
The betterment of humanity through integration of your beliefs and aspirations will be your life's work.
9. What is the sun's star sign (i.e. the one ruled by the sun)?

Answer: Leo

The Sun rules the sign of Leo July 23 to August 22
On the downside: You may have a heavy ego, and you can be arrogant, vain, and extravagant.
Your good qualities include: A strong vitality, honorable, creative, generous, dignified.
Developing your own self identity and mode of creative energy expression will be your ongoing life's work.
10. What is Saturn's star sign?

Answer: Capricorn

Saturn rules the sign of Capricorn. December 22 to January 20.
On the downside: Cold, miserly, indifferent, rigid.
Your good qualities include: Practical, self-disciplined, responsible, reliable.
Controlling your abilities, ambitions, destiny, and priorities will be your life's work.
Source: Author craigybaby

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us