FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Astrology and Personalities
Quiz about Astrology and Personalities

Astrology and Personalities Trivia Quiz


The object of this quiz is to guess the sun sign from a list of personalities (that were born under that sign) and from the odd clue. Enjoy!

A multiple-choice quiz by miaow. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
miaow
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
74,249
Updated
Nov 13 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
10867
Last 3 plays: Guest 169 (3/10), Guest 27 (9/10), Guest 108 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. The famous people born under this well balanced sign are John Lennon, Oscar Wilde and Deborah Kerr.

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. The pure personalities that were born under this sign include Stephen King, HG Wells and Larry Hagman. Hint


Question 3 of 10
3. This burdened sign has Charles Darwin, Lewis Carroll and Clark Gable born under it. Hint


Question 4 of 10
4. The bullish personalities that were born under this sign include Sigmund Freud, Perry Como and George Clooney.

Answer: (The clue is in the question.)
Question 5 of 10
5. The personalities born under this sign should take a bow - and they are Bruce Lee, Mark Twain and C S Lewis. Hint


Question 6 of 10
6. The personalities born under this sign might be 2 sided, they are Steffi Graf, George Bush Sr. and Paul McCartney.

Answer: (The clue is in the question.)
Question 7 of 10
7. I'm not kidding when I tell you who the personalities born under this sign are. They are Joan of Arc, Nicolas Cage and Rod Stewart. Hint


Question 8 of 10
8. The personalities born under this sign can roar with laughter and they are Halle Berry, Mata Hari and Martin Sheen.

Answer: (The clue is in the question)
Question 9 of 10
9. The personalities born under this sign can be a little sheepish - they are Harry Houdini, Elton John and Diana Ross. Hint


Question 10 of 10
10. Which of these are all water signs? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 23 2024 : Guest 169: 3/10
Jul 15 2024 : Guest 27: 9/10
Jul 08 2024 : Guest 108: 9/10
Jul 03 2024 : vlk56pa: 9/10
Jul 01 2024 : CRjQamZi: 2/10
Jul 01 2024 : jcWJkIvRsGd: 3/10
Jul 01 2024 : qweenofmean: 6/10
Jun 27 2024 : HemlockJones: 7/10
Jun 20 2024 : Taltarzac: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The famous people born under this well balanced sign are John Lennon, Oscar Wilde and Deborah Kerr.

Answer: Libra

Libra the scales! The personality traits of Librans are that they are funny, easy going, tactful and romantic, but they can be flirty and easily led. Their birthstone is an opal or aquamarine and flowers are marigolds. John Lennon was born on 9 October 1940, Oscar Wilde on 16 October 1854 and Deborah Kerr on 30 September 1931.
2. The pure personalities that were born under this sign include Stephen King, HG Wells and Larry Hagman.

Answer: Virgo

Virgo the virgin! Virgo personalities are well balanced. They can be creative, loyal, shy and modest, but they are also perfectionists and can be very critical. Their birthstone can be sapphire or cornelian and as a rule they get on best with Capricorn, Taurus and Virgo. Ray Charles was born on 23 September 1930, Elliott Gould on 29 August 1938 and Twiggy was born on 9 September 1949.
3. This burdened sign has Charles Darwin, Lewis Carroll and Clark Gable born under it.

Answer: Aquarius

Aquarius the water carrier! Aquarians are generous, loyal, inventive and honest, but beware they can be cold and unpredictable. Their birthstones can be amethysts and garnets and flowers that are appropriate are violets and carnations. Charles Darwin was born on 12 February 1809.
4. The bullish personalities that were born under this sign include Sigmund Freud, Perry Como and George Clooney.

Answer: Taurus

Taurus the bull! Perry Como was born on 18 May 1912 and Sigmund Freud and George Clooney were both born on May 6th, but in 1856 and 1961 respectively. Taurus personality traits are wisdom, reliability and warmth, but Taurus is a possessive sign and can be jealous and greedy. Their flower is a sweet pea.
5. The personalities born under this sign should take a bow - and they are Bruce Lee, Mark Twain and C S Lewis.

Answer: Sagittarius

The Archer! Sagittarians are affectionate, good fun to be around, honest and optimistic. That honesty can cause them to be tactless and careless though. Their birthstones are ruby or topaz and their flowers are daffodils or chrysanthemums. Bruce Lee was born on 27 November 1940, Mark Twain on 30 November 1835 and C S Lewis on 29 November 1898.
6. The personalities born under this sign might be 2 sided, they are Steffi Graf, George Bush Sr. and Paul McCartney.

Answer: Gemini

Gemini the twins! Geminians are funny, versatile, intelligent and lively company, but they can be very fickle and sly. Their birthstone is a pearl, alexandrite, or moonstone and their flower is a rose. George Bush was born on 12 June 1924, Steffi Graff on 14 June 1969 and Paul McCartney on 18 June 1942.
7. I'm not kidding when I tell you who the personalities born under this sign are. They are Joan of Arc, Nicolas Cage and Rod Stewart.

Answer: Capricorn

Capricorn the goat! Rod Stewart was born on 10 January 1945, Nicholas cage on 7 January 1964 and Joan of Arc on 6 January 1412. Capricorns can be ambitious, very patient and have a quirky sense of humour, but they can be very mean with money and pessimistic. Their birthstone is a ruby or turquoise for December and garnet for January births. Their flower is a carnation or narcissus.
8. The personalities born under this sign can roar with laughter and they are Halle Berry, Mata Hari and Martin Sheen.

Answer: Leo

Leo the lion! Leos have very large personalities. They can be outgoing, enthusiastic and very faithful, but beware because they can be bossy and have quick tempers. Their birthstone is peridot or onyx and their flower is a larkspur. Halle Berry was born on 14 August 1968, the spy Mata Hari on 7 August 1876 and Martin Sheen was born on 3 August 1940.
9. The personalities born under this sign can be a little sheepish - they are Harry Houdini, Elton John and Diana Ross.

Answer: Aries

Aries the ram! Arians are passionate, confident and have great courage, but beware because they can also be impatient and selfish. Their birthstone is a sapphire or diamond and their flower is the jonquil. Harry Houdini was born on 24 March 1874, Diana Ross on 26 March 1944 and Elton John on 25 March 1947.
10. Which of these are all water signs?

Answer: Scorpio, Cancer and Pisces

Scorpio, Cancer and Pisces are all water signs. Cancer people are sensitive and easily hurt, Scorpios are sexy and emotional and Pisces are imaginative and sympathetic. All water signs need to trust and can be secretive and withdraw into their own private worlds.

As a general rule the water signs will get on with Earth signs as fire signs may be too domineering or boisterous, but they do say opposites attract too!
Source: Author miaow

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us