FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about So you know your Zodiac signs
Quiz about So you know your Zodiac signs

So you know your Zodiac signs? Quiz


If you know your Western Astrology signs, this is your quiz. Match the sign to its symbol. Let's get going!

A matching quiz by em1958. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
em1958
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
397,209
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
989
Last 3 plays: Richard27 (10/10), PatL81 (8/10), Guest 23 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. The Maiden  
  Sagittarius
2. The Twins  
  Capricorn
3. A Scales  
  Virgo
4. The goat  
  Pisces
5. The Fish  
  Libra
6. The Centaur  
  Aries
7. The Ram  
  Cancer
8. The Bull  
  Taurus
9. The Water Carrier  
  Gemini
10. The Crab  
  Aquarius





Select each answer

1. The Maiden
2. The Twins
3. A Scales
4. The goat
5. The Fish
6. The Centaur
7. The Ram
8. The Bull
9. The Water Carrier
10. The Crab

Most Recent Scores
Jun 12 2024 : Richard27: 10/10
Jun 08 2024 : PatL81: 8/10
Jun 05 2024 : Guest 23: 10/10
Jun 01 2024 : Guest 151: 10/10
May 22 2024 : Guest 31: 9/10
May 18 2024 : Jane57: 8/10
May 18 2024 : PurpleComet: 6/10
May 15 2024 : Scooby83: 10/10
May 14 2024 : Guest 35: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The Maiden

Answer: Virgo

Virgo is an earth sign so think of them as strong, silent types. The maiden is kind, patient and loves to laugh. However, health is a big worry for them, everybody's health causes them concern. They may keep a range of medicine in their cupboards. Virgos like being alone, as long as they know that they are appreciated and needed by others.
2. The Twins

Answer: Gemini

The sign of the twins doesn't like being alone, they are happiest when they are sharing ideas and concepts with someone else. Gemini is an air sign, which means that they have light, airy personalities and easily converse with others. On the downside they like to be the centre of attention and do get bored easily. It is not past them to stretch the truth to gain attention.
3. A Scales

Answer: Libra

The scales are Libra's symbol, the only non-living symbol used in the Western Zodiac. Libra is the cardinal air sign and as the scales represent, they need to keep a balance between work lives and recreational lives and an equal balance in their emotional and spiritual/physical lives. A balanced Libran is wonderful, an unbalanced Libran is a nightmare.
4. The goat

Answer: Capricorn

Capricorn people are goal oriented and driven to succeed despite all odds. Just like the goat, who can climb higher and higher without losing its footing, they will make few mistakes in achieving their goal. As achievement is everything to a Capricorn they tend to take life very seriously and are not tolerant of those who do not.
5. The Fish

Answer: Pisces

It is always important to note there are two fish in the symbol, as Pisces is a "dual" sign. There are always two sides to a Pisces, they can seem aloof and hard to get to know, but they are also one of the most kind, caring signs of the zodiac. As they feel everything deeply, this sign can be the classical worrier.
6. The Centaur

Answer: Sagittarius

In mythology, the centaur was half man and half horse, given to pursuing pleasure. Wherever his arrow landed, there he would travel. People born under the sign of Sagittarius love travelling, discovering new things and meeting new people. This highly intelligent sign hates to be confined. This will make them seem rude and un-cooperative as they search for variety to combat boredom.
7. The Ram

Answer: Aries

Aries is a fire sign. This means that the rams tend to be warm, vital, and bright. However, they also have hot tempers and become enraged quickly. Aries is full of life and has high energy, which makes this sign always looking for a challenge. If there is a chance to win, to beat someone and show off their abilities, those born in Aries will love it.
8. The Bull

Answer: Taurus

Taureans are slow to anger, but once disturbed they can be volatile. As an earth sign they look for stability in their lives and in their partners and co-workers, as they do not like change. They love to laugh and spend time with family. They also love luxury and are willing to work hard for it. Like the bull, Taurus is a stubborn sign and won't easily change the ideas that they've adopted.

This can make them difficult to get along with.
9. The Water Carrier

Answer: Aquarius

Aquarius is not a water sign, it is an air sign. Don't be deceived by the Water Carrier symbol. This indicates Aquarians are often generous with their time and resources, pouring them out to help others. They have a deep concern for the welfare of others but despite their people skills, they often crave alone time to reflect and think about things.

They can be the eccentrics of the zodiac, pursuing unusual hobbies and ideas.
10. The Crab

Answer: Cancer

Crabs carry their homes on their back. This makes them ideal symbol for the typical Cancer person, who is all about home and family. They are very dedicated and loyal to friends and family. The knowledge that they matter to someone and that they are secure in that love brings out their best traits - bravery, courage and protectiveness.

Unfortunately, if this need is not met they can become shy, reserved and brooding.
Source: Author em1958

This quiz was reviewed by FunTrivia editor WesleyCrusher before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us