FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Astrological Signs
Quiz about Astrological Signs

Astrological Signs Trivia Quiz


Do you know your sign?

A multiple-choice quiz by 1lilkittykat. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
1lilkittykat
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,026
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
14796
Last 3 plays: mickeyp (13/15), DeepHistory (14/15), Guest 98 (10/15).
- -
Question 1 of 15
1. If you were born on November 17, what sign are you? Hint


Question 2 of 15
2. If you were born on February 5, what is your sign? Hint


Question 3 of 15
3. If you were born on August 27, what is your sign? Hint


Question 4 of 15
4. If you were born on May 23, what is your sign? Hint


Question 5 of 15
5. If you were born on October 11, what is your sign? Hint


Question 6 of 15
6. If you were born on June 25, what is your sign? Hint


Question 7 of 15
7. What sign has two fish? Hint


Question 8 of 15
8. If you were born on July 29, what is your sign? Hint


Question 9 of 15
9. What sign has a crab? Hint


Question 10 of 15
10. If you were born on November 24, what is your sign? Hint


Question 11 of 15
11. If you were born on March 17, what is your sign? Hint


Question 12 of 15
12. What sign has a ram? Hint


Question 13 of 15
13. If you were born on April 7, what is your sign? Hint


Question 14 of 15
14. If you were born on May 3, what is your sign? Hint


Question 15 of 15
15. If you were born on December 25, what is your sign? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 22 2024 : mickeyp: 13/15
Jul 11 2024 : DeepHistory: 14/15
Jul 10 2024 : Guest 98: 10/15
Jul 01 2024 : spaismunky: 15/15
Jun 28 2024 : herma1504: 12/15
Jun 22 2024 : fado72: 14/15
Jun 12 2024 : hosertodd: 15/15
Jun 12 2024 : Richard27: 14/15
Jun 07 2024 : Guest 114: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. If you were born on November 17, what sign are you?

Answer: Scorpio

Scorpio...October 24 - November 22.
2. If you were born on February 5, what is your sign?

Answer: Aquarius

Aquarius..January 21 - February 19.
3. If you were born on August 27, what is your sign?

Answer: Virgo

Virgo..August 24 - September 22.
4. If you were born on May 23, what is your sign?

Answer: Gemini

Gemini..May 21- June 21.
5. If you were born on October 11, what is your sign?

Answer: Libra

Libra..September 23- October 23.
6. If you were born on June 25, what is your sign?

Answer: Cancer

Cancer.. June 22- July 22.
7. What sign has two fish?

Answer: Pisces

Pisces has two fish. Kind of like a yin and yang.
8. If you were born on July 29, what is your sign?

Answer: Leo

Leo.. July 23- August 23.
9. What sign has a crab?

Answer: Cancer

Cancer has a big crab.
10. If you were born on November 24, what is your sign?

Answer: Sagittarius

Sagittarius.. November 23- December 21.
11. If you were born on March 17, what is your sign?

Answer: Pisces

Pisces..February 20- March 20.
12. What sign has a ram?

Answer: Aries

13. If you were born on April 7, what is your sign?

Answer: Aries

Aries.. March 21- April 20.
14. If you were born on May 3, what is your sign?

Answer: Taurus

15. If you were born on December 25, what is your sign?

Answer: Capricorn

Capricorn.. December 22- January 20.
Source: Author 1lilkittykat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us