FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whats My Sign
Quiz about Whats My Sign

What's My Sign? Trivia Quiz


If you know the basic characteristics of the Western astrological signs, you should be able to deduce the sun signs of the individuals describing themselves in this quiz. Oh, yeah, and look at the pretty pictures!

A photo quiz by austinnene. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
austinnene
Time
3 mins
Type
Photo Quiz
Quiz #
376,334
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1690
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 27 (8/10), masfon (9/10), sadwings (9/10).
-
Question 1 of 10
1. I love art, luxury and comfort, but I am not a fan of change. When I make up my mind, it's made up-and when I decide you are my friend, it's for life. You can depend on me. What's my sign? Hint


Question 2 of 10
2. I am concerned about health, both the world's and my own. I am a bit introverted, I like to be organized and it's in my nature to analyze and critique ideas and procedures. I'm a great nurse and a great editor! What's my sign? Hint


Question 3 of 10
3. My mind soars! I can envision a perfect world, where humanism rules, technology is incredibly evolved and serves the world order, and freedom reigns. Don't fence me in, my friend - I need space to help humanity progress! What's my sign? Hint


Question 4 of 10
4. I live on my wits and charm. I love to be out where the action is-and often, to write about it. You need me at your party if you want sparkling conversation, although be forewarned I will likely flirt with everyone in my sphere. I can be an inspired writer or teacher, but whatever I do, I abhor routine. What's my sign? Hint


Question 5 of 10
5. I love life! I love people! I love to be free! I love to travel! I can be an inspired writer and teacher. I often wax philosophical, but I prefer to explore broad concepts rather than drill down into detail. Some people find me careless, or tactless, but I can overlook those petty criticisms! What's my sign? Hint


Question 6 of 10
6. I am steady, hardworking. I will climb the mountain of my career with my eye on success, and often I will achieve it. That is a good thing, because I am a conscientious leader. What's my sign? Hint


Question 7 of 10
7. I am a dreamer and a mystic, possibly the most emotional of all the twelve signs. My reasoning is often based on intuition and emotion rather than cold hard facts. My symbol has two entities moving in opposite directions. What's my sign? Hint


Question 8 of 10
8. I am a homebody. I create a space for me and mine, and I tend it carefully. I like to collect things of value. I try to secure my world, and when it's threatened, my stomach can become upset. What's my sign? Hint


Question 9 of 10
9. I am the impetuous youngster of the zodiac! I brim with enthusiasm and energy, but don't expect me to slow down or compromise on anything. I love to try new things and don't shy away from taking risks. I love speed! Red is my color - what's my sign? Hint


Question 10 of 10
10. I am the prima donna of the zodiac. Look at me, I am regal, I am powerful, I am dramatic, when I enter the room all eyes are drawn to me. If you need something, my friend, avail yourself of my bounty, but be prepared to show me proper admiration in return. What's my sign? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




View Image Attributions for This Quiz

Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 27: 8/10
Jul 14 2024 : masfon: 9/10
Jul 11 2024 : sadwings: 9/10
Jul 08 2024 : Guest 108: 10/10
Jul 06 2024 : Mark1970: 9/10
Jul 05 2024 : maryhouse: 9/10
Jul 05 2024 : Ranund01: 10/10
Jul 05 2024 : Soxy71: 10/10
Jul 01 2024 : qweenofmean: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I love art, luxury and comfort, but I am not a fan of change. When I make up my mind, it's made up-and when I decide you are my friend, it's for life. You can depend on me. What's my sign?

Answer: Taurus

Taureans (born, roughly, April 21st through May 21st) are symbolized by a bull: slow, plodding, determined, powerful. However, there is also the cartoon bull Ferdinand, who loved to stop and smell the flowers. People born under the sign of Taurus are said to love beauty and art, and are very sensual.
2. I am concerned about health, both the world's and my own. I am a bit introverted, I like to be organized and it's in my nature to analyze and critique ideas and procedures. I'm a great nurse and a great editor! What's my sign?

Answer: Virgo

Virgo is the feminine sign ruled by Mercury (Gemini is Mercury's masculine sign). Virgos are detail-oriented, conscientious, analytical, and critical - mostly because they seek perfection and want to eliminate any flaws in the universe! Virgos tend not to seek the limelight but work steadily and reliably to make the world a better place.
3. My mind soars! I can envision a perfect world, where humanism rules, technology is incredibly evolved and serves the world order, and freedom reigns. Don't fence me in, my friend - I need space to help humanity progress! What's my sign?

Answer: Aquarius

Named for the constellation which immortalized the youth Ganymede, Aquarians are traditionally portrayed as friendly but slightly impersonal, individualistic, and brilliant. The sign has a bent toward supporting humanity in the aggregate-they dream and think big.
4. I live on my wits and charm. I love to be out where the action is-and often, to write about it. You need me at your party if you want sparkling conversation, although be forewarned I will likely flirt with everyone in my sphere. I can be an inspired writer or teacher, but whatever I do, I abhor routine. What's my sign?

Answer: Gemini

Geminis are the glib talkers of the zodiac. Gifted writers and teachers, if there are no compensating factors in their natal charts, they can be rapscallions-taking liberties with the truth not so much because they intend to lie, but because they can spontaneously create false stories that are so MUCH BETTER than mundane reality. Geminis are high-strung and witty, entertaining and charming, but not necessarily dependable.
5. I love life! I love people! I love to be free! I love to travel! I can be an inspired writer and teacher. I often wax philosophical, but I prefer to explore broad concepts rather than drill down into detail. Some people find me careless, or tactless, but I can overlook those petty criticisms! What's my sign?

Answer: Sagittarius

Sagittarius, in Greek mythology, was a centaur; in the constellation of that name, Sagittarius is posed in the act of shooting an arrow at neighboring constellation Scorpio, the scorpion intent on killing a third constellation, Orion the Hunter.

Sagittarians are characterized as ebullient, freedom-loving, enthusiastic folks.
6. I am steady, hardworking. I will climb the mountain of my career with my eye on success, and often I will achieve it. That is a good thing, because I am a conscientious leader. What's my sign?

Answer: Capricorn

Capricorn is the sign of the goat-surefooted, dependable, and a climber-socially, economically, and career-wise. People born under this sign are born between (roughly) December 21 and January 21.
7. I am a dreamer and a mystic, possibly the most emotional of all the twelve signs. My reasoning is often based on intuition and emotion rather than cold hard facts. My symbol has two entities moving in opposite directions. What's my sign?

Answer: Pisces

Pisces is the twelfth sign of the Western zodiac. It is characterized as a dreamy and artistic sign, almost of the spirit realm, yet tied to the material plane as well. This duality is represented in its symbol of two fish, invisibly tethered together but swimming in opposite directions.
8. I am a homebody. I create a space for me and mine, and I tend it carefully. I like to collect things of value. I try to secure my world, and when it's threatened, my stomach can become upset. What's my sign?

Answer: Cancer

Cancerians are arguably the most domestic of the twelve signs. Cautious, serious and maternal, Cancers create a home and carefully tend it. They are often characterized as collectors-of coins, stamps, or other items of value. They make good bankers, realtors or medical professionals.
9. I am the impetuous youngster of the zodiac! I brim with enthusiasm and energy, but don't expect me to slow down or compromise on anything. I love to try new things and don't shy away from taking risks. I love speed! Red is my color - what's my sign?

Answer: Aries

Aries are characterized as the children of the zodiac. As Pisces are said to be old souls, Aries are brand new. Like children, they are full of energy, very active, impulsive and open to trying new things. They are great at starting projects, not as good at seeing them through to completion. Their symbol is a ram, headstrong and determined.
10. I am the prima donna of the zodiac. Look at me, I am regal, I am powerful, I am dramatic, when I enter the room all eyes are drawn to me. If you need something, my friend, avail yourself of my bounty, but be prepared to show me proper admiration in return. What's my sign?

Answer: Leo

Leos embody the qualities ascribed to the lion: they are proud, a trifle arrogant, sensual, and comfortable being the monarch. Traditionally, the acting profession has been designated the bailiwick of Leo - although, of course, actors are represented in all signs of the zodiac.
Source: Author austinnene

This quiz was reviewed by FunTrivia editor WesleyCrusher before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us