FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Star Signs
Quiz about Star Signs

Star Signs Trivia Quiz


I will give a date and you guess what sign of the zodiac a person born on this date would have. This quiz is designed to be easy for kids learning about signs of the zodiac. Have fun.

A multiple-choice quiz by tanyamlocke. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
tanyamlocke
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
92,047
Updated
Oct 23 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
8719
Last 3 plays: RedHook13 (10/10), Guest 27 (10/10), DeepHistory (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What's your sign if you're born on January 3? Hint


Question 2 of 10
2. What's your sign if you're born on September 21? Hint


Question 3 of 10
3. What's your sign if you're born on March 6? Hint


Question 4 of 10
4. What's your sign if you're born on November 9? Hint


Question 5 of 10
5. What's your sign if you're born on August 9? Hint


Question 6 of 10
6. What's your sign if you're born on December 12? Hint


Question 7 of 10
7. What's your sign if you're born on February 10? Hint


Question 8 of 10
8. What's your sign if you're born on April 30? Hint


Question 9 of 10
9. What's your sign if you're born on April 10? Hint


Question 10 of 10
10. What's your sign if you're born on July 19? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : RedHook13: 10/10
Jul 15 2024 : Guest 27: 10/10
Jul 11 2024 : DeepHistory: 8/10
Jun 30 2024 : laffnhahaha: 8/10
Jun 21 2024 : Guest 70: 10/10
May 26 2024 : Guest 86: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What's your sign if you're born on January 3?

Answer: Capricorn

This is my birthday and I am a Capricorn. Capricorns have birthdays from 22 December to 19 January. All 12 signs of the zodiac have a picture symbol to represent them. The goat is the symbol for Capricorn's. Famous people who are Capricorn's include: Marilyn Manson, Richard Nixon, Martin Luther King and Elvis Presley.
2. What's your sign if you're born on September 21?

Answer: Virgo

Virgo's have birthdays from 24 August to 23 September. The virgin is the symbol for Virgo's. Famous people who are Virgos include: Richard Gere, Prince Harry, Mickey Mouse and Keanu Reeves.
3. What's your sign if you're born on March 6?

Answer: Pisces

Pisces have birthdays from 19 February to 20 March. The fish is the symbol for Pisces. Famous people who are Pisces include: George Washington, Albert Einstein, Alexander Graham Bell and Drew Barrymore.
4. What's your sign if you're born on November 9?

Answer: Scorpio

Scorpios have birthdays from 23 October to 23 November. The scorpion is the symbol for Scorpio. Famous people who are Scorpio's include: Julia Roberts, Winona Rider, Goldie Hawn and Jodie Foster.
5. What's your sign if you're born on August 9?

Answer: Leo

Leos have birthdays from 23 July to 24 August. The lion is the symbol for Leo. Famous people who are Leo's include: Neil Armstrong, Bill Clinton, Madonna and Geri Halliwell.
6. What's your sign if you're born on December 12?

Answer: Sagittarius

Sagittarius have birthdays from 23 November to 22 December. The archer is the symbol for Sagittarius. Famous people who are Sagittarians include: Walt Disney, Beethoven, Brad Pitt and Britney Spears.
7. What's your sign if you're born on February 10?

Answer: Aquarius

Aquarians have birthdays from 21 January to 19 February. The water bearer is the symbol for Aquarius. Famous people who are Aquarians include: Abraham Lincoln, Wolfgang Mozart, Robbie Williams and John Travolta.
8. What's your sign if you're born on April 30?

Answer: Taurus

Taurus have birthdays from 21 April to 22 May. The bull is the symbol for Taurus. Famous people who are Taurus' include: William Shakespeare, Cher, Darren Hayes and David Beckham.
9. What's your sign if you're born on April 10?

Answer: Aries

Aries have birthdays from 20 March to 21 April. The ram is the symbol for Aries. Famous people who are Aries include: Vincent Van Gogh, Eddie Murphy, Reese Witherspoon and Russell Crowe.
10. What's your sign if you're born on July 19?

Answer: Cancer

Cancers have birthdays from 21 June to 22 July. The crab is the symbol for Cancer. Famous people who have the star sign Cancer include: Tom Hanks, Julius Caesar, Mike Tyson and George W. Bush.
Source: Author tanyamlocke

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Astrology and Personalities Average
2. Zodiac Elements Easier
3. Perfect Virgo Tough
4. Astrology 102 Average
5. Astrology 101 Average
6. Love, Astrologically Easier
7. Astrology for Astrologers Very Difficult
8. So you know your Zodiac signs? Very Easy
9. Happy Birthday To Ewe Very Easy
10. Charting and Interpreting a Natal Horoscope Average
11. Reach For The Stars Average
12. Capricorn Tough

7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us