FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Capricorn
Quiz about Capricorn

Capricorn Trivia Quiz


I am a Capricorn (born on Christmas Day) and here is a quiz about my sign. In this quiz, I will give facts about certain famous Capricorns, and you'll have to figure out who they are, or I'll give a specific date and you'll say who was born on that day.

A multiple-choice quiz by Zindzi. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
Zindzi
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
289,105
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
983
- -
Question 1 of 10
1. This Capricorn author wrote the popular books "Catcher in the Rye" and "Franny and Zooey". Hint


Question 2 of 10
2. Actress Betty White, actor Jim Carrey, and gangster Al Capone were all born on which date? Hint


Question 3 of 10
3. I'm a bit ashamed to share a sign with this Capricorn, the founder of the Crips gang. Hint


Question 4 of 10
4. On the other hand, I am VERY proud to claim this original Bad Girl as a fellow Capricorn. Hint


Question 5 of 10
5. Which of these conniving reality TV stars is NOT a Capricorn? Hint


Question 6 of 10
6. Modeling seems to be a good field for Capricorns. Which of these models is NOT a Capricorn? Hint


Question 7 of 10
7. New broadcasting seems to be another good field for us Goats. Which group of famous newscasters is made up of ALL Capricorns? Hint


Question 8 of 10
8. There's an all Capricorn concert coming up. Only Capricorns can play tonight. Which group of famous musicians (dead or alive) CANNOT participate? Hint


Question 9 of 10
9. My birthday is on December 25. Which other famous people share my birthday? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these two known enemies are both Capricorns, born on the same day, three years apart? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 28 2024 : Guest 165: 7/10
Jun 08 2024 : gibbysgab: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This Capricorn author wrote the popular books "Catcher in the Rye" and "Franny and Zooey".

Answer: J. D. Salinger

Based on his way of shying from the public eye and becoming a recluse, he was obviously a Capricorn. We like to get credit for our work, but we're not desperate to be in the spotlight.
2. Actress Betty White, actor Jim Carrey, and gangster Al Capone were all born on which date?

Answer: January 17

How interesting that a rubber-faced comedian, a gangster and an actress best known for her role as bubble-headed Rose on "The Golden Girls" would all share the same complex sign.
3. I'm a bit ashamed to share a sign with this Capricorn, the founder of the Crips gang.

Answer: Tookie Williams

Other Caps that I'm ashamed to share a sign with: R. Kelly (1/8/1967), Ryan Seacrest (12/24/1976), and Heidi Fleiss (12/30/1965).
4. On the other hand, I am VERY proud to claim this original Bad Girl as a fellow Capricorn.

Answer: Joan of Arc

Other Caps that make me proud: Howard Stern (1/12/1954), Marilyn Manson (1/5/1969), John Legend (12/28/78), Aaliyah (1/16/1979), and Jean-Michel Basquiat (12/22/1960). St Joan was believed to have been born on January 6, 1412.
5. Which of these conniving reality TV stars is NOT a Capricorn?

Answer: Omarosa Manigault-Stallworth (The Apprentice)

When money is at stake, we will backstab if necessary...
6. Modeling seems to be a good field for Capricorns. Which of these models is NOT a Capricorn?

Answer: Naomi Campbell

Other good careers for Capricorns include news broadcaster, radio host, hitman and hermit.
7. New broadcasting seems to be another good field for us Goats. Which group of famous newscasters is made up of ALL Capricorns?

Answer: Diane Sawyer, Katie Couric, Meredith Vieira

I just found out that Cokie Roberts, a news reporter, (12/27/1943) is a Capricorn as well.
8. There's an all Capricorn concert coming up. Only Capricorns can play tonight. Which group of famous musicians (dead or alive) CANNOT participate?

Answer: Eminem, Gwen Stefani, Snoop Dogg

Note: Eminem, Gwen Stefani, and Snoop Dogg are all Libras. Some other famous Capricorn musicians include; Aaliyah (1/16/79), Shirley Bassey (1/8/37), Pat Benetar (1/10/53), Mary J. Blige (1/11/70), Sade (1/16/59), John Legend (12/28/78), Patti Smith (12/30/46), and Donna Summer (12/31/48).
9. My birthday is on December 25. Which other famous people share my birthday?

Answer: Jimmy Buffet, Dido, Annie Lennox, Rod Serling

Some people say that being born on Christmas day must be awful because you get cheated out of gifts. I think it's a great day to be born on because it's almost as if you're a gift to the world (sounds cheesy, I know).
10. Which of these two known enemies are both Capricorns, born on the same day, three years apart?

Answer: Rush Limbaugh and Howard Stern

Yes, even within the sign, there is fighting.
Source: Author Zindzi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us