FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whats My Element
Quiz about Whats My Element

What's My Element? Trivia Quiz


According to astrology, every sun sign is associated with an element, for each of the following signs choose their element. An element consists of air, fire, water and earth.

A multiple-choice quiz by ReaRea. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
ReaRea
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
284,886
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2165
Last 3 plays: PurpleComet (7/10), moonlightxx (10/10), HumblePie7 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which element is associated with Scorpio? Hint


Question 2 of 10
2. Which element is associated with Cancer? Hint


Question 3 of 10
3. Which element is associated with Capricorn? Hint


Question 4 of 10
4. What element is associated with Libra? Hint


Question 5 of 10
5. Which element is associated with Virgo? Hint


Question 6 of 10
6. Which element is associated with Sagittarius? Hint


Question 7 of 10
7. Which element is associated with Leo? Hint


Question 8 of 10
8. Which element is associated with Taurus? Hint


Question 9 of 10
9. What element is associated with Pisces? Hint


Question 10 of 10
10. What element is associated with Aries? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : PurpleComet: 7/10
May 11 2024 : moonlightxx: 10/10
May 04 2024 : HumblePie7: 9/10
Apr 29 2024 : DeepHistory: 10/10
Apr 26 2024 : bernie73: 3/10
Apr 25 2024 : gogetem: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which element is associated with Scorpio?

Answer: Water

Scorpio is a water sign and according to astrology their emotions run deep, when they feel for something or someone it's very strong.
2. Which element is associated with Cancer?

Answer: Water

Cancer is a water sign and according to astrology this water sign are very emotional and moody at times.
3. Which element is associated with Capricorn?

Answer: Earth

Capricorn is an earth sign and according to astrology they are very down to earth people, they strive to be the best that they can and they are very goal oriented.
4. What element is associated with Libra?

Answer: Air

Libra is an air sign and according to astrology they are intellects, they are also all about balance and equality. They have a unique ability to see both sides of a situation.
5. Which element is associated with Virgo?

Answer: Earth

Virgos are an earth sign and according to astrology they are able to make friends quite easily this may be due to their down to earth quality. You would more than likely find a Virgo working in the health profession as they tend to be very health conscious.
6. Which element is associated with Sagittarius?

Answer: Fire

According to astrology Sagittarius is a fire sign, and like the fire, Sagittarians do not like to stay in one place too long, they are always out and about. They also enjoy traveling a great deal.
7. Which element is associated with Leo?

Answer: Fire

According to astrology Leo is a fire sign. This makes complete sense as the Sun is the center of the universe and Leos enjoy being the center of attention. Being on stage is where a Leo feels most comfortable.
8. Which element is associated with Taurus?

Answer: Earth

Taurus is an earth sign according to astrology.
9. What element is associated with Pisces?

Answer: Water

According to astrology Pisces is a water sign. Most water signs are very intuitive and Pisceans are known for just that. They are also highly emotional individuals and easily cry.
10. What element is associated with Aries?

Answer: Fire

According to astrology Aries is a fire sign.
Source: Author ReaRea

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us