FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ive Still Got Your Back
Quiz about Ive Still Got Your Back

I've Still Got Your 'Back' Trivia Quiz


Here are more 'back' words on the left to match to the word on the right that best fits the meaning. Still no backing out allowed....

A matching quiz by DizWiz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Words Within Words
  8. »
  9. Ending With..

Author
DizWiz
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
388,626
Updated
Mar 14 22
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
802
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: ken kramer (10/10), Guest 58 (8/10), Guest 97 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Hatchback  
  Turtle
2. Quarterback  
  Retreat
3. Humpback  
  Ride
4. Leatherback  
  Shoe
5. Slingback  
  Car
6. Feedback  
  Past
7. Diamondback  
  Snake
8. Piggyback  
  Footballer
9. Fallback  
  Whale
10. Flashback  
  Critique





Select each answer

1. Hatchback
2. Quarterback
3. Humpback
4. Leatherback
5. Slingback
6. Feedback
7. Diamondback
8. Piggyback
9. Fallback
10. Flashback

Most Recent Scores
Jun 08 2024 : ken kramer: 10/10
Jun 05 2024 : Guest 58: 8/10
Jun 03 2024 : Guest 97: 10/10
May 14 2024 : cecil1: 8/10
May 14 2024 : Guest 203: 10/10
May 14 2024 : violinsoldier: 10/10
Apr 17 2024 : Guest 1: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Hatchback

Answer: Car

A car with a hatchback has a rear door that lifts up to allow for easy access to the cargo area. The term hatchback was first recognized in the Merriam-Webster dictionary in 1970. Sometimes the hatchback is referred to as an extra door on a car.
2. Quarterback

Answer: Footballer

The quarterback is the lead offensive player on a football team. He can throw or hand off the football to another player in order to move closer to the goal line of their team. If no players are open to take the ball, the quarterback can also run with the ball. Quarterbacks are often the highest paid player on the team.
3. Humpback

Answer: Whale

Humpback whales can be found be found in seas and oceans around the globe. The hump on their head makes them easy to identify. Humpbacks migrate from polar regions in the winter to tropical regions in order to give birth. They were once hunted almost to extinction, but thankfully the population has rebounded to the tens of thousands as of 2017.
4. Leatherback

Answer: Turtle

The leatherback sea turtle is the largest of all turtles and gets its name from the fact that it lacks a bony shell. Instead, it has a thick leathery skin with bony deposits called osteoderms. The leatherback is the largest species of turtle.
5. Slingback

Answer: Shoe

A slingback shoe has an open exposing the heel of the foot. Typically, an adjustable strap keeps the shoe in place. The slingback shoe can also be referred to as a sandal and can be either casual or dressy.
6. Feedback

Answer: Critique

Feedback is advice or comments on an activity or process. It can be negative or positive. Feedback can also be interference from an electrical device causing an interruption in the quality of the sound.
7. Diamondback

Answer: Snake

The diamondback snake is a type of rattlesnake native to the United States. There are three species of rattlesnakes that are primarily found in the southern part of the country. The diamond or geometric pattern on their skin is how they acquired the name diamondback. The bite of the diamondback is poisonous, causing damage to tissue cells.
8. Piggyback

Answer: Ride

Piggyback is a ride upon the shoulders and back of another person. Ideas can also be piggybacked or joined in tandem with something else. Railroad cars can be piggybacked together to form a whole train.
9. Fallback

Answer: Retreat

Fallback is usually an action that is taken when failure occurs. In war, troops will fallback when they are losing or outnumbered. Businesses often have a fallback or alternate plan in the case of failure or market changes.
10. Flashback

Answer: Past

A flashback can refer to something that happened in the past which is inserted into the present. Flashbacks often occur in literature and movies to provide pertinent information to the plot. At times, our thoughts will flashback to a previous time when a current event triggers an old memory.
Source: Author DizWiz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Words That End In 'ary' Very Easy
2. More Words That End In 'ary' Very Easy
3. Last Rights Very Easy
4. The End Average
5. I've Got Your 'Back' Very Easy
6. Let's Talk About Ex Easier
7. 9 for 10 - Words of Late Average
8. Ten Keys Easier
9. Funny Cide Easier
10. 9 for 10 - Rate These Words Average
11. What ends in -ine?? Easier
12. Check Your 'Tude Average

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us