FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Frankly my dear
Quiz about Frankly my dear

Frankly, my dear....... Trivia Quiz


One of my favorite novels.....'Gone with the Wind' by Margaret Mitchell. I hope you like the quiz.

A multiple-choice quiz by ronin013. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors L-P
  8. »
  9. Margaret Mitchell

Author
ronin013
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,268
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4073
Last 3 plays: Fenwayfan60 (3/10), Guest 94 (4/10), elon78 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the first paragraph of the novel, to whom is Scarlett talking ? Hint


Question 2 of 10
2. Who brought Rhett Butler to the Wilkes Barbeque? Hint


Question 3 of 10
3. How old was Scarlett's mother when she married Gerald O'Hara? Hint


Question 4 of 10
4. Where was Rhett's family from? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of Scarlett's first daughter? Hint


Question 6 of 10
6. What was Ashley's father's name? Hint


Question 7 of 10
7. How much did Rhett pay to dance with Scarlett, while she was in mourning? Hint


Question 8 of 10
8. Who was Pork's wife?

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. How many times was Scarlett pregnant? Hint


Question 10 of 10
10. Where did Rhett and Scarlett go for their honeymoon? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 25 2024 : Fenwayfan60: 3/10
Feb 16 2024 : Guest 94: 4/10
Jan 20 2024 : elon78: 6/10
Jan 16 2024 : Guest 172: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the first paragraph of the novel, to whom is Scarlett talking ?

Answer: The Tarleton Twins

...Scarlett O'Hara was not beautiful, but men seldom realized it when caught by her charm as the Tarleton Twins were. Whooooo!
2. Who brought Rhett Butler to the Wilkes Barbeque?

Answer: Frank Kennedy

...My, dear...don't you know? He's not received!
3. How old was Scarlett's mother when she married Gerald O'Hara?

Answer: 15

4. Where was Rhett's family from?

Answer: Charleston

5. What was the name of Scarlett's first daughter?

Answer: Ella

Ella....Bonnie came after....
6. What was Ashley's father's name?

Answer: John

7. How much did Rhett pay to dance with Scarlett, while she was in mourning?

Answer: $150.00 in gold

...one of our other belle's perhaps?...nah!
8. Who was Pork's wife?

Answer: Dilcey

She was Prissy's mother.
9. How many times was Scarlett pregnant?

Answer: 4

Wade Hampton,Ella,Bonnie and the miscarriage from the fall down the stairs.
10. Where did Rhett and Scarlett go for their honeymoon?

Answer: New Orleans

Source: Author ronin013

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us