FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about V C Andrews My Sweet Audrina
Quiz about V C Andrews My Sweet Audrina

V C Andrews' "My Sweet Audrina" Quiz


We really enjoyed this book, and hope you did too! This is our first quiz. Hope you like it.

A multiple-choice quiz by plumbing girls. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors A-C
  8. »
  9. V.C. Andrews

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,180
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1145
- -
Question 1 of 10
1. On what day did Lucietta and Ellsbeth meet for "teatime" with Aunt Mercy Marie? Hint


Question 2 of 10
2. In which room did Audrina play with paper dolls and also see the wind chimes? Hint


Question 3 of 10
3. Sylvia hit Vera and caused her to lose the baby she was carrying.


Question 4 of 10
4. In which state did Arden and Audrina get married? Hint


Question 5 of 10
5. Arden and Vera were never intimate.


Question 6 of 10
6. The First and Best Audrina was raped under the golden bush.


Question 7 of 10
7. For what amount was the check that Damian wrote to Ellie? Hint


Question 8 of 10
8. In which chair did Lucietta read her romance novels? Hint


Question 9 of 10
9. Audrina once had a cat named _______. Hint


Question 10 of 10
10. In August, Audrina was finally allowed to go back to school.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. On what day did Lucietta and Ellsbeth meet for "teatime" with Aunt Mercy Marie?

Answer: Tuesday

It wasn't always tea; it was heavily laced with bourbon. In the end, Damian confessed that "teatime" was held two times a week to confuse Audrina.
2. In which room did Audrina play with paper dolls and also see the wind chimes?

Answer: Cupola

Audrina would often go to the cupola to get away. She would try to figure out what she could not remember. The paper dolls were used to help her remember.
3. Sylvia hit Vera and caused her to lose the baby she was carrying.

Answer: False

Vera was telling Audrina that Damian was her father, too. In a rage, Vera lashed out at Sylvia and sent her to the ground. Audrina tackled Vera and then Vera got up, fell on Sylvia's prism, and fell to the floor, which caused her to lose the baby.
4. In which state did Arden and Audrina get married?

Answer: North Carolina

They were married in a small town in which couples could be married the same day they took out a marriage license. They were married by a fat balding justice of the peace.
5. Arden and Vera were never intimate.

Answer: False

They were on more than one occasion. Especially when Audrina was in a coma.
6. The First and Best Audrina was raped under the golden bush.

Answer: False

She was raped under the golden tree. Audrina's father would make Audrina sit in the rocking chair and she would see the First and Best Audrina under the golden tree being raped on her ninth birthday.
7. For what amount was the check that Damian wrote to Ellie?

Answer: 50,000 dollars

She asked him for 25,000 but he gave her 50,000 instead.
8. In which chair did Lucietta read her romance novels?

Answer: Royal-purple velvet chaise

The chair was in the Roman Revival room, which was the one everyone favored the most. She would lie dressed in a filmy negligee or soft summer dress reading her romance novels.
9. Audrina once had a cat named _______.

Answer: Tweedle Dee

Audrina was in the kitchen with her family and suddenly remembers she had a large orange cat who would sit by the old cast-iron stove. Her mother tells her that the cat has been gone for a long long time.
10. In August, Audrina was finally allowed to go back to school.

Answer: False

She went back in February. Ellsbeth and Lamar contributed to Audrina's going back to school.
Source: Author plumbing girls

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'My Sweet Audrina' Average
2. Virginia Andrews Novels Average
3. Novels by V C Andrews Average
4. VC. Andrews Average
5. V.C. Andrews Books Average
6. VC Andrews Tough
7. Same Names in V.C. Andrews Books Average
8. The Logan Series Average
9. The Orphan Series Average
10. The V.C. Andrews Mansions Average
11. VC Andrews Trivia Average
12. Flowers in Heaven Average

4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us