FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Alien and  Alien Resurrection
Quiz about Alien and  Alien Resurrection

"Alien" and " Alien Resurrection" Quiz


This is a quiz about the "Alien" films, "Alien" and "Alien Resurrection".

A multiple-choice quiz by XENOMORPH. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Alien

Author
XENOMORPH
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
96,609
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
5623
Last 3 plays: Guest 92 (8/10), Guest 37 (4/10), Guest 176 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. At the end of "Alien" what song does Ripley sing just before she kills the xenomorph? Hint


Question 2 of 10
2. When the Chest-Burster burst out of Kane's chest the expressions on the CAST'S face's were real because they had never seen the model before.


Question 3 of 10
3. In "Alien" Brett is played by Harry Dean Stanton and he also appeared in a film with Tom Hanks. Which film? Hint


Question 4 of 10
4. In "Alien" how many digits does the xenomorph have on each hand? Hint


Question 5 of 10
5. How many survivors were left at the end of "Alien"? (count all breathing entities) Hint


Question 6 of 10
6. Finish this sentence, "My Mummy always said there were no ________, no real ones, but there are!"

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. In "Alien Resurrection", which part of Call's internal hardware no longer functions? Hint


Question 8 of 10
8. In "Alien Resurrection" Ripley gets a face-hugger on her.


Question 9 of 10
9. In "Resurrection", how is the first Xenomorph killed? Hint


Question 10 of 10
10. How did the newborn die? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 92: 8/10
Jun 11 2024 : Guest 37: 4/10
Jun 06 2024 : Guest 176: 6/10
Jun 05 2024 : Guest 86: 7/10
May 31 2024 : Guest 174: 7/10
May 19 2024 : Guest 172: 3/10
Apr 23 2024 : Guest 51: 4/10
Apr 22 2024 : Guest 185: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At the end of "Alien" what song does Ripley sing just before she kills the xenomorph?

Answer: You Are My Lucky Star

She sings it nervously as she straps herself into the chair.
2. When the Chest-Burster burst out of Kane's chest the expressions on the CAST'S face's were real because they had never seen the model before.

Answer: False

They had seen the robot model before but they didn't know just how gruesome it was going to be. The amount of blood there was made them jump when they saw it.
3. In "Alien" Brett is played by Harry Dean Stanton and he also appeared in a film with Tom Hanks. Which film?

Answer: The Green Mile

Harry plays the guy they 'practice' the executions on. His name is Toot-Toot.
4. In "Alien" how many digits does the xenomorph have on each hand?

Answer: six

In the other movies, the xenomorph warriors have different variations of number and type of digits.
5. How many survivors were left at the end of "Alien"? (count all breathing entities)

Answer: Two

The two survivors are Ripley and Jonesy (the ship's cat).
6. Finish this sentence, "My Mummy always said there were no ________, no real ones, but there are!"

Answer: monsters

Sigorney Weaver's voice says this near the beginning. The line is originally spoken in "Aliens" by Carrie Henn (Newt) just before she goes for a nap.
7. In "Alien Resurrection", which part of Call's internal hardware no longer functions?

Answer: Her modem

Call is an andriod. She and some other andriods burnt their modems. I have no idea if she had a CPU or a hard drive and am certain she didn't have a photocopier!
8. In "Alien Resurrection" Ripley gets a face-hugger on her.

Answer: True

She gets one on her but she manages to pull it off because of her super strength.
9. In "Resurrection", how is the first Xenomorph killed?

Answer: Sacrificed by other xenomorphs

Two xenomorphs attack another, causing it to bleed on the metal floor. This enables them to escape and release the other nine.
10. How did the newborn die?

Answer: Sucked out of a very small hole in the Bettys window

Poor thing and just when you think it's so ugly you start to feel sorry for it.
Source: Author XENOMORPH

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us