FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American Pie and American Pie 2 Quotes
Quiz about American Pie and American Pie 2 Quotes

'American Pie' and 'American Pie 2' Quotes Quiz


A selection of quotes from both 'American Pie' and 'American Pie 2'. I'll give you a quote, you choose who said it. The first 5 questions are from the first movie, the last 5 are from the second.

A multiple-choice quiz by guitargoddess. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. American Pie

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,801
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
15443
Last 3 plays: Guest 199 (7/10), Guest 207 (7/10), Sweeper11 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Did you see 'The Little Mermaid' on TV last night?" Hint


Question 2 of 10
2. "If you want to get her in the sack, tell her you love her." Hint


Question 3 of 10
3. "So we're gonna be close next year." Hint


Question 4 of 10
4. "We have dances like this. Only they're way funner." Hint


Question 5 of 10
5. "I don't think girls are impressed by miniature golf." Hint


Question 6 of 10
6. "I can taste the bubbles." Hint


Question 7 of 10
7. "You gotta pre-heat the oven before you stick in the turkey." Hint


Question 8 of 10
8. "I am a sophisticated Sex-Robot sent through time to change the future for one lucky lady."
Hint


Question 9 of 10
9. "Can you get your balls off of me?" Hint


Question 10 of 10
10. "Times change, things are different. But the problem is, I don't want them to be."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 199: 7/10
Jun 12 2024 : Guest 207: 7/10
Jun 07 2024 : Sweeper11: 8/10
Jun 07 2024 : Guest 72: 9/10
Jun 04 2024 : Guest 71: 1/10
May 29 2024 : Dazza34582: 10/10
May 28 2024 : Guest 50: 8/10
May 26 2024 : Guest 203: 4/10
May 23 2024 : Guest 94: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Did you see 'The Little Mermaid' on TV last night?"

Answer: Jim

Jim is talking to Oz. He proceeds to express his opinion that Ariel is hot. To which Oz says "she's a mermaid, dude". And then they argue about it a bit more.
2. "If you want to get her in the sack, tell her you love her."

Answer: Jessica

Jessica, trying to help Kevin get Vicky back. She tells him how to make her happy.
3. "So we're gonna be close next year."

Answer: Heather

This is in the scene where Heather goes to find Oz in the fast food restaurant where he works. They talk about college. At first Oz isn't sure what she means when she says they'll be close next year, but then he realizes she means their colleges, East Lansing and Ann Arbour.
4. "We have dances like this. Only they're way funner."

Answer: Michelle

It's one of her band camp stories. Apparently the band camp throws some happening shindigs.
5. "I don't think girls are impressed by miniature golf."

Answer: Kevin

Finch is playing golf at school, and replies "Kevin, I'm sure that they're not."
6. "I can taste the bubbles."

Answer: Stifler

Stifler says this, as he thinks that this is champagne, which is running all over his face. It's really a guy relieving himself from a balcony.
7. "You gotta pre-heat the oven before you stick in the turkey."

Answer: Michelle

It was one of her tips to Jim on how to be a better lover, for when Nadia returns.
8. "I am a sophisticated Sex-Robot sent through time to change the future for one lucky lady."

Answer: Sherman

He is talking to Nadia. Shortly afterwards, they disappear into a bedroom upstairs.
9. "Can you get your balls off of me?"

Answer: Heather

It happens during one of Heather and Oz's phone sex attempts. Her flat mates come in, and she asks Marco to get his sports balls off of her.
10. "Times change, things are different. But the problem is, I don't want them to be."

Answer: Kevin

He says this during the scene on the beach, when all the guys went to get Kevin after he walked out of the party. He says that his brother told him he would see the big picture, and now he does.
Source: Author guitargoddess

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us