FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Unseen Side of the Pie
Quiz about The Unseen Side of the Pie

The Unseen Side of the Pie Trivia Quiz


This quiz tests your knowledge of unseen bits of 'American Pie' and 'American Pie 2', including deleted scenes and script edits.

A multiple-choice quiz by c2thab. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. American Pie

Author
c2thab
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
139,439
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
6237
Last 3 plays: Guest 161 (2/10), gracie3 (9/10), Guest 76 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Are Jim and Oz on the cover of 'American Pie 2' video case?


Question 2 of 10
2. Was Stifler's dad written into the original script of 'American Pie 2'?


Question 3 of 10
3. Which of the following characters' were not involved in the deleted diarrhea scene from 'American Pie 2'? Hint


Question 4 of 10
4. In the first movie, the reason you never actually see Finch having sex with Stifler's mom was because Eddie Kaye Thomas was too young to do so?


Question 5 of 10
5. Which of the following characters' were NOT in the deleted scene from 'American Pie 2' where they go back to their old high school? Hint


Question 6 of 10
6. Is there a deleted scene in 'American Pie' where Jim says to Nadia "I have reserve reserves?"


Question 7 of 10
7. What was the main event planned for Stifler's Dad in the second movie? Hint


Question 8 of 10
8. What was 'American Pie' originally going to be called? Hint


Question 9 of 10
9. In 'American Pie 2' what was originally in the box, that should contain the pie, that Jim's mom drops? Hint


Question 10 of 10
10. Does Jim's dad cry in any of the movies including deleted scenes?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 24 2024 : Guest 161: 2/10
Jun 07 2024 : gracie3: 9/10
Jun 02 2024 : Guest 76: 4/10
May 29 2024 : Dazza34582: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Are Jim and Oz on the cover of 'American Pie 2' video case?

Answer: yes

Jim, Finch, Oz, Stifler, Vicky, Heather, Nadia, Jennifer and Michelle are all on the cover.
2. Was Stifler's dad written into the original script of 'American Pie 2'?

Answer: Yes

He was written in instead of Stifler's brother, but was later written out.
3. Which of the following characters' were not involved in the deleted diarrhea scene from 'American Pie 2'?

Answer: Finch

This scene was deleted because it didn't really tell us anything, it was just there for a laugh.
4. In the first movie, the reason you never actually see Finch having sex with Stifler's mom was because Eddie Kaye Thomas was too young to do so?

Answer: True

Eddie Kaye Thomas mentions this in his commentary for the two films.
5. Which of the following characters' were NOT in the deleted scene from 'American Pie 2' where they go back to their old high school?

Answer: Stifler

This scene was later replaced with the scene on the beach with Jim, Oz, Kevin and Finch.
6. Is there a deleted scene in 'American Pie' where Jim says to Nadia "I have reserve reserves?"

Answer: Yes

This was his last effort to get Nadia to stay but it didn't work.
7. What was the main event planned for Stifler's Dad in the second movie?

Answer: get into a fight with Finch

The fight would have been because of the way Stifler's Dad spoke about Stifler's Mom, and this upset Finch.
8. What was 'American Pie' originally going to be called?

Answer: Great Falls

On the 'American Pie' DVD if you look at all the poster designs you can see posters with the title 'Great Falls' on them.
9. In 'American Pie 2' what was originally in the box, that should contain the pie, that Jim's mom drops?

Answer: Cookies

Right up until she drops it and it falls open you can see the cookies inside.
10. Does Jim's dad cry in any of the movies including deleted scenes?

Answer: Yes

This is in the deleted scene where Jim's dad reads the card he wrote for Jim. This scene would have occurred just before the scene where he walks in on Jim having sex.
Source: Author c2thab

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us