FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Classic Lines From Classic Movies
Quiz about Classic Lines From Classic Movies

Classic Lines From Classic Movies Quiz


Who spoke these memorable lines from some of the old classic movies?

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
robert362
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,245
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
12649
Last 3 plays: Guest 174 (5/10), Guest 107 (7/10), Guest 76 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Of all the gin joints in ... all the world ...' Hint


Question 2 of 10
2. 'I am more interested in the Rock of Ages than in the age of rocks.' Hint


Question 3 of 10
3. 'Is this the end of Rico?' Hint


Question 4 of 10
4. 'I could have been a contender!' Hint


Question 5 of 10
5. 'Fasten your seat belts. It's gonna be a bumpy night.' Hint


Question 6 of 10
6. Question to the person mentioned below:
"Is this another one of your half-baked ideas?'
Answer from the person mentioned below:
"No, it's been fully baked."
Hint


Question 7 of 10
7. 'You know how to whistle, don't you?' Hint


Question 8 of 10
8. 'You sent us to guard the wrong man.' Hint


Question 9 of 10
9. 'I don't get tough. My lawyers do.' Hint


Question 10 of 10
10. 'What is it?' 'The stuff that dreams are made of.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : Guest 174: 5/10
May 15 2024 : Guest 107: 7/10
May 04 2024 : Guest 76: 6/10
Apr 25 2024 : Guest 97: 4/10
Apr 22 2024 : Guest 173: 9/10
Apr 22 2024 : Guest 184: 10/10
Apr 20 2024 : Guest 68: 10/10
Apr 20 2024 : Guest 175: 5/10
Apr 16 2024 : pughmv: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Of all the gin joints in ... all the world ...'

Answer: Humphrey Bogart

'Casablanca'. To himself.
2. 'I am more interested in the Rock of Ages than in the age of rocks.'

Answer: Fredric March

'Inherit the Wind'. To Spencer Tracy.
3. 'Is this the end of Rico?'

Answer: Edward G. Robinson

'Little Caesar'. Spoken to himself.
4. 'I could have been a contender!'

Answer: Marlon Brando

'On the Waterfront'. To Rod Steiger.
5. 'Fasten your seat belts. It's gonna be a bumpy night.'

Answer: Bette Davis

'All About Eve'. To everyone in the room.
6. Question to the person mentioned below: "Is this another one of your half-baked ideas?' Answer from the person mentioned below: "No, it's been fully baked."

Answer: Dustin Hoffman

'The Graduate'. Benjamin answering a question from his parents.
7. 'You know how to whistle, don't you?'

Answer: Lauren Bacall

To Humphrey Bogart in "To Have and Have Not".
8. 'You sent us to guard the wrong man.'

Answer: Steve McQueen

'Bullitt'. To Robert Vaughn.
9. 'I don't get tough. My lawyers do.'

Answer: Faye Dunaway

'Chinatown'. To Jack Nicholson.
10. 'What is it?' 'The stuff that dreams are made of.'

Answer: Humphrey Bogart

'The Maltese Falcon'. The question came from Ward Bond.
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us