FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Who Said That
Quiz about Who Said That

10 Questions: Who Said That? Match Quiz | Movies


It's time to match up some more movie quotes with the actor who spoke them. Good luck!

A matching quiz by CmdrK. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
CmdrK
Time
4 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
380,256
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1135
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 97 (3/10), Guest 173 (10/10), Guest 184 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Use enough dynamite there, Butch?"  
  Groucho Marx
2. "I can see you right now in the kitchen, bending over a hot stove, but I can't see the stove."  
  Arnold Schwarzenegger
3. "Listen here, Andrew Hardy, my mother just bought me an evening dress that simply has no visible means of support!"  
  Katharine Hepburn
4. "I love Italian. And so do you."  
  Peter Lorre
5. "I'm walkin' here! I'm walkin' here!"  
  William Shatner
6. "Wax on, wax off."  
  Chico Marx
7. "It's me, you old poop!"  
  Robert Redford
8. "It's not a tumor."  
  Dustin Hoffman
9. "You can't fool me, there ain't no sanity clause."  
  Judy Garland
10. "Rick, Rick, you've got to help me!"  
  Pat Morita





Select each answer

1. "Use enough dynamite there, Butch?"
2. "I can see you right now in the kitchen, bending over a hot stove, but I can't see the stove."
3. "Listen here, Andrew Hardy, my mother just bought me an evening dress that simply has no visible means of support!"
4. "I love Italian. And so do you."
5. "I'm walkin' here! I'm walkin' here!"
6. "Wax on, wax off."
7. "It's me, you old poop!"
8. "It's not a tumor."
9. "You can't fool me, there ain't no sanity clause."
10. "Rick, Rick, you've got to help me!"

Most Recent Scores
Apr 25 2024 : Guest 97: 3/10
Apr 22 2024 : Guest 173: 10/10
Apr 22 2024 : Guest 184: 10/10
Apr 18 2024 : Guest 24: 7/10
Apr 16 2024 : Liz5050: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 68: 10/10
Apr 09 2024 : Guest 72: 6/10
Apr 08 2024 : PootyPootwell: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Use enough dynamite there, Butch?"

Answer: Robert Redford

While robbing a train in "Butch Cassidy and the Sundance Kid" (1969), Butch (Paul Newman) put too much dynamite by the safe in one of the railroad cars. It blew the safe, and blew up the car, knocking everyone flat. The Kid (Robert Redford) wasn't overly impressed.
2. "I can see you right now in the kitchen, bending over a hot stove, but I can't see the stove."

Answer: Groucho Marx

In "Duck Soup" (1933), Rufus T. Firefly (Groucho Marx) is appointed leader of the country of Freedonia at the behest of Mrs. Teasdale (Margaret Dumont). Groucho perhaps tries to play up to Mrs. Teasdale, but his idea of flattery may strike some as curious!
3. "Listen here, Andrew Hardy, my mother just bought me an evening dress that simply has no visible means of support!"

Answer: Judy Garland

1941's "Life Begins for Andy Hardy" paired Judy Garland as Betsy Booth and Mickie Rooney as Andy Hardy. As they graduate from high school and prepare to enter the world, Andy, at one point, calls Betsy a child. This was her angry retort.
4. "I love Italian. And so do you."

Answer: William Shatner

In "Star Trek IV: The Voyage Home" (1986), Captain Kirk (William Shatner) and Spock (Leonard Nimoy) are thrown out of California's Cetatean Institute after Spock was seen swimming in a whale tank. Dr. Gillian Taylor (Catherine Hicks), the assistant director of the Institute, later offers them a ride and they decide to talk things over, over a meal. Kirk tells Spock what kind of meal the three should have.
5. "I'm walkin' here! I'm walkin' here!"

Answer: Dustin Hoffman

"Ratzo" Rizzo (Dustin Hoffman) is a native New Yorker in "Midnight Cowboy" (1969). Limping around the city, he is almost hit by a car going through an intersection. He pounds on the car's hood and angrily shouts at the driver.
6. "Wax on, wax off."

Answer: Pat Morita

In "The Karate Kid" (1984), high school student Daniel LaRusso (Ralph Macchio) wants to learn self-defense and Kesuke Miyagi (Pat Morita) agrees to teach him. One of the first lessons is how to counter agressive moves, which Miyagi teaches Daniel by having him wax Miyagi's car in a certain way - one hand moving clockwise and the other counter-clockwise. Daniel doesn't understand until he enters a martial arts tournament.
7. "It's me, you old poop!"

Answer: Katharine Hepburn

Katharine Hepburn and Henry Fonda were Ethel and Norman Thayer, an aging couple in 1981's "On Golden Pond". Spending the summer at their camp on Golden Pond, Ethel knocks on the front door to get in; Henry has forgotten she went outside and calls to her that someone is at the door. She responded thusly.
8. "It's not a tumor."

Answer: Arnold Schwarzenegger

Posing as a kindergarten teacher in order to find a drug dealer's wife, Schwarzenegger has a hard time dealing with the students in "Kindergarten Cop" (1990). During one session that had him rubbing his temples, one child suggested he might have a serious medical problem.
9. "You can't fool me, there ain't no sanity clause."

Answer: Chico Marx

Asked to sign a contract in "A Night at the Opera" (1935), Fiorello (Chico Marx) asked Otis B. Driftwood (Groucho Marx) about the terms. Told that there was a standard sanity clause, Fiorello responded with a classic Marx Brothers play on words.
10. "Rick, Rick, you've got to help me!"

Answer: Peter Lorre

In "Casablanca" (1942), Peter Lorre played Signor Ugarte, a small-time crook who was ready to make a big-money score and get out of Casablanca before the Nazis took over. His plan was discovered and he came terrified to Rick Blaine's (Humphrey Bogart) nightclub asking to be hidden from the police.
Source: Author CmdrK

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Movie Character Catch Phrases Average
2. Simple Quotes from Movies Tough
3. Disney Mania Average
4. Classic Lines From Classic Movies Tough
5. Classic Movie Quotes Tough
6. Movie Quotes Difficult
7. More Classic Movie Lines Difficult
8. Movie Quotes Difficult
9. Film Quotes Difficult
10. Film Quotes Tough
11. Who Said That? Difficult
12. Did I Say That? Difficult

5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us