FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Did I Say That
Quiz about Did I Say That

Did I Say That? Trivia Quiz


Here are ten quotes from ten of my favorite movies. The questions are pretty self-explanatory, so have fun!

A multiple-choice quiz by honus19. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
honus19
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,317
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
6490
Last 3 plays: MargW (7/10), Robert907 (8/10), Guest 174 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who said "I am not a 22 year old cocktail waitress", in "You've Got Mail"? Hint


Question 2 of 10
2. "In vain I have tried, my feelings will not be repressed. You must allow me to tell you how ardently I admire and love you." Who said this in the classic, "Pride and Prejudice"? Hint


Question 3 of 10
3. "Lucy, I got a question." Hint


Question 4 of 10
4. "I am only at liberty to say that my heart is, and always will be, yours." Hint


Question 5 of 10
5. "And then suddenly the crowds part, and there he is, stylish, radiant with charisma. He's on the telephone, but then, so are you. He comes toward you, moves like a jungle cat, and though you correctly sense that he is gay, like most devastatingly single men of his age are, you think "what the hell, life goes on." Maybe there won't be marriage, maybe there won't be sex, but by god there will be dancing." Hint


Question 6 of 10
6. "You're gonna eat lightnin' and you're gonna crap thunder." Who says this, in the all-time classic "Rocky" movie? Hint


Question 7 of 10
7. "Inside each and everyone of us is our one, true, authentic, swing. Something we was born with. Something that's ours and ours alone. Something that can't be learned...something that's got to be remembered." What movie did Will Smith say this in? Hint


Question 8 of 10
8. "What I'm saying is, and this is not a come-on in any way, shape, or form, is that men and women can't be friends because the sex part always gets in the way." Hint


Question 9 of 10
9. "Nice Greek girls who don't find a husband, work in the family restaurant. So here I am, day after day, year after year, thirty and way past my expiration date." What character says this in "My Big Fat Greek Wedding"? Hint


Question 10 of 10
10. Who said, "As you wish", in the movie, "The Princess Bride"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : MargW: 7/10
Apr 01 2024 : Robert907: 8/10
Feb 25 2024 : Guest 174: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who said "I am not a 22 year old cocktail waitress", in "You've Got Mail"?

Answer: Joe Fox

This was said by Joe Fox, when he first realizes that Kathleen is the woman he has been e-mailing. He has planned on meeting her, but decides to go in and taunt her. She tells him he's acting like those 22 year old cocktail waitresses, who act like they don't have a last name.
2. "In vain I have tried, my feelings will not be repressed. You must allow me to tell you how ardently I admire and love you." Who said this in the classic, "Pride and Prejudice"?

Answer: Mr. Darcy

This is said when Elizabeth is visiting Charlotte and Mr. Collins. Mr. Darcy has realized he has fallen in love, and asks Elizabeth to marry him, even though common sense told him that it didn't make sense. I for one thought it was very romantic that he would put himself out there like he did.
3. "Lucy, I got a question."

Answer: Jack Callaghan

This has got to be one of the most romantic scenes ever. This is from the movie, "While You Were Sleeping". Jack comes to propose to Lucy, at her job at the subway station. He brings the whole family and puts the ring where the token usually goes. How Romantic!!!
4. "I am only at liberty to say that my heart is, and always will be, yours."

Answer: Edward Ferrars

And yet again, one of my other favorite movies. "Sense and Sensibility" may not have been one of Jane Austen's best stories, but Hugh Grant made the movie wonderful.
5. "And then suddenly the crowds part, and there he is, stylish, radiant with charisma. He's on the telephone, but then, so are you. He comes toward you, moves like a jungle cat, and though you correctly sense that he is gay, like most devastatingly single men of his age are, you think "what the hell, life goes on." Maybe there won't be marriage, maybe there won't be sex, but by god there will be dancing."

Answer: George Downes

This is said at the very end of "My Best Friend's Wedding", when George shows up at the reception of Michael's wedding, to help Jules feel better about letting Michael go.
6. "You're gonna eat lightnin' and you're gonna crap thunder." Who says this, in the all-time classic "Rocky" movie?

Answer: Mickey

Mickey is Rocky's trainer in movies 1-3. He's kind of vulgar and can be very mean at times. This particular quote is said when Rocky is complaining about working out so much. Mickey won't let him stop and he never gives up on him.
7. "Inside each and everyone of us is our one, true, authentic, swing. Something we was born with. Something that's ours and ours alone. Something that can't be learned...something that's got to be remembered." What movie did Will Smith say this in?

Answer: The Legend of Bagger Vance

In the "The Legend of Bagger Vance" Will Smith plays Bagger. Throughout the whole movie he teaches Matt Damon about the mental side of golf, and at the very end he just dissapears. It's kind of like he was from somewhere not on earth, as if he was sent down just to help Matt Damon out. It's a neat movie. I recommend it to everybody.
8. "What I'm saying is, and this is not a come-on in any way, shape, or form, is that men and women can't be friends because the sex part always gets in the way."

Answer: Harry Burns

The movie is "When Harry Met Sally". It is said when they are driving across the country together, and they are discussing why they will never be friends.
9. "Nice Greek girls who don't find a husband, work in the family restaurant. So here I am, day after day, year after year, thirty and way past my expiration date." What character says this in "My Big Fat Greek Wedding"?

Answer: Toula Portokalos

Toula is Greek, and she is constantly berated for not being married. Her parents, at one point in the movie, want to ship her off to Greece to find a "nice Greek husband". Poor Toula.
10. Who said, "As you wish", in the movie, "The Princess Bride"?

Answer: Westley

At the very beginning of this movie, Westley is always saying "As you wish" to Buttercup, the girl he's in love with. He leaves, on a ship, to make his fortune so that he can marry Buttercup, but he doesn't return in the scheduled time. He finally comes back, but he pretends that he is a pirate, and he kidnaps her.

She finally realizes it is him, when she pushes him down a large hill, and he says, "As you wish". She rolls herself down the hill when she hears this, almost killing herself in the process.
Source: Author honus19

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us