FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Classic Movie Quotes
Quiz about Classic Movie Quotes

Classic Movie Quotes Trivia Quiz


This is a really easy quiz. I give you a quote, and you pick the actor who said it.

A multiple-choice quiz by rosalita. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
rosalita
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
42,960
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
12196
Last 3 plays: MargW (6/10), Guest 136 (9/10), Guest 68 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'I'm as mad as hell, and I'm not going to take it anymore!' Hint


Question 2 of 10
2. 'Frankly my dear, I don't give a damn.' Hint


Question 3 of 10
3. 'In Italy for thirty years under the Borgias, they had warfare, terror, murder, and bloodshed. But they produced Michaelangelo, Leonardo DaVinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love, and 500 years of democracy. And what did that produce? The Coo Coo clock.' Hint


Question 4 of 10
4. 'I tell you the day Rome falls there will be a shout of freedom such as the world has never heard before!' Hint


Question 5 of 10
5. 'So you got to ask yourself, do you feel lucky? Well do you punk?' Hint


Question 6 of 10
6. 'That's neat I like that!' Hint


Question 7 of 10
7. 'That'll be the day.' Hint


Question 8 of 10
8. 'I live where I hang my hat.' Hint


Question 9 of 10
9. 'Why can't a woman, be like a man?' Hint


Question 10 of 10
10. 'It's the stuff dreams are made of.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : MargW: 6/10
Apr 11 2024 : Guest 136: 9/10
Apr 09 2024 : Guest 68: 5/10
Apr 08 2024 : PootyPootwell: 7/10
Apr 04 2024 : Guest 70: 4/10
Mar 31 2024 : shadowzep: 6/10
Feb 28 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 28 2024 : beefa74: 7/10
Feb 18 2024 : mazza47: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I'm as mad as hell, and I'm not going to take it anymore!'

Answer: Peter Finch

'Network'
2. 'Frankly my dear, I don't give a damn.'

Answer: Clark Gable

Rhett Butler, 'Gone With the Wind'
3. 'In Italy for thirty years under the Borgias, they had warfare, terror, murder, and bloodshed. But they produced Michaelangelo, Leonardo DaVinci, and the Renaissance. In Switzerland they had brotherly love, and 500 years of democracy. And what did that produce? The Coo Coo clock.'

Answer: Orson Welles

Harry Lime, 'The Third Man'
4. 'I tell you the day Rome falls there will be a shout of freedom such as the world has never heard before!'

Answer: Charlton Heston

Judah Ben-Hur, 'Ben-Hur'
5. 'So you got to ask yourself, do you feel lucky? Well do you punk?'

Answer: Clint Eastwood

6. 'That's neat I like that!'

Answer: Peter O'Toole

King Henry II, 'Becket'
7. 'That'll be the day.'

Answer: John Wayne

Ethan Edwards, 'The Searchers'
8. 'I live where I hang my hat.'

Answer: Lee Marvin

Liberty Valance, 'The Man Who Shot Liberty Valance'
9. 'Why can't a woman, be like a man?'

Answer: Rex Harrison

Pro. Higgins, 'My Fair Lady'
10. 'It's the stuff dreams are made of.'

Answer: Humphrey Bogart

Sam, 'Maltese Falcon'
Source: Author rosalita

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Movie Character Catch Phrases Average
2. Simple Quotes from Movies Tough
3. Disney Mania Average
4. Classic Lines From Classic Movies Tough
5. Movie Quotes Difficult
6. More Classic Movie Lines Difficult
7. Movie Quotes Difficult
8. Film Quotes Difficult
9. Film Quotes Tough
10. Who Said That? Difficult
11. Did I Say That? Difficult
12. Mobster Movie Quotes Very Difficult

4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us