FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movie Quotes
Quiz about Movie Quotes

Take this Movie Quotes Quiz! Difficult Trivia | Quotes from Movies


Name the actor who said the line.

A multiple-choice quiz by moviewizard. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
moviewizard
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
24,791
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
9612
Last 3 plays: sw11 (10/10), gumman (1/10), Guest 97 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. Well, hop on....I'll burp ya. Hint


Question 2 of 10
2. I could have had anybody, and I picked you. Now you have the power. Hint


Question 3 of 10
3. Oh, I imagine she'll use the 38 special she stole from me. Hint


Question 4 of 10
4. Stop acting like a child.(I am a child) Grow up! Hint


Question 5 of 10
5. We're not driving all the way out here so you can get another one of those stupid ties with the Santa Clauses on it, are we dad? Hint


Question 6 of 10
6. She was over-charging Hint


Question 7 of 10
7. Weight....105? Yeah, in your bra. Hint


Question 8 of 10
8. Well, what can you do? I mean something where you have to touch someone else and move at the same time. Hint


Question 9 of 10
9. I like making love with you. It's like making love with someone making love for the first time. Hint


Question 10 of 10
10. I don't blend in at a family picnic Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 16 2024 : sw11: 10/10
May 01 2024 : gumman: 1/10
Apr 25 2024 : Guest 97: 6/10
Apr 22 2024 : Guest 173: 5/10
Apr 18 2024 : Guest 24: 6/10
Apr 08 2024 : english_gent: 6/10
Apr 08 2024 : PootyPootwell: 4/10
Apr 01 2024 : Guest 72: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Well, hop on....I'll burp ya.

Answer: John Travolta

The General's Daughter
2. I could have had anybody, and I picked you. Now you have the power.

Answer: Demi Moore

Disclosure
3. Oh, I imagine she'll use the 38 special she stole from me.

Answer: Tommy Lee Jones

Double Jeopardy
4. Stop acting like a child.(I am a child) Grow up!

Answer: Robin Williams

Hook
5. We're not driving all the way out here so you can get another one of those stupid ties with the Santa Clauses on it, are we dad?

Answer: Juliette Lewis

National Lampoon's Christmas Vacation
6. She was over-charging

Answer: Ryan Phillipe

Cruel Intentions
7. Weight....105? Yeah, in your bra.

Answer: Jim Carrey

Liar Liar
8. Well, what can you do? I mean something where you have to touch someone else and move at the same time.

Answer: Melanie Griffith

Milk Money
9. I like making love with you. It's like making love with someone making love for the first time.

Answer: Claire Forlani

Meet Joe Black
10. I don't blend in at a family picnic

Answer: Val Kilmer

Batman Forever
Source: Author moviewizard

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us