FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mobster Movie Quotes
Quiz about Mobster Movie Quotes

Mobster Movie Quotes Trivia Quiz


I'll give you a quote from a mobster movie, and you try to guess which character said it.

A multiple-choice quiz by poppersmoke. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
poppersmoke
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
140,802
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
4683
Last 3 plays: Guest 172 (1/10), zevan (3/10), Guest 97 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Leave the gun. Take the cannoli." Hint


Question 2 of 10
2. "Nothing more foolish than a man chasin' his hat."
Hint


Question 3 of 10
3. "As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster."
Hint


Question 4 of 10
4. "Just when I thought I was out, THEY PULL ME BACK IN!"
Hint


Question 5 of 10
5. "Mother of Mercy! Is this the end of Rico?" Hint


Question 6 of 10
6. "If there's anything certain in life; if history has taught us anything, it's that you can kill anybody."

Answer: (First and Last name. Hint: This guy doesn't want to kill everyone, just his enemies.)
Question 7 of 10
7. "Intimidating helpless women IS my job." Hint


Question 8 of 10
8. "You broke my heart, Jelly, you broke my heart." Hint


Question 9 of 10
9. "Made it, Ma! Top of the world!"
Hint


Question 10 of 10
10. And finally, this is a bit different: who is strangled to death in a bar when we hear the assassin say, "Michael Corleone says 'hello.'" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 172: 1/10
May 11 2024 : zevan: 3/10
Apr 25 2024 : Guest 97: 3/10
Apr 22 2024 : Guest 173: 6/10
Apr 11 2024 : Guest 136: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Leave the gun. Take the cannoli."

Answer: Peter Clemenza

From "The Godfather". Before going to whack Paulie, Clemenza's wife tells him not to forget to bring home cannoli that night.
2. "Nothing more foolish than a man chasin' his hat."

Answer: Tom Reagan

From "Miller's Crossing". Tom is telling Verna about a dream he has in which his hat is blown off by the wind. She asks him if he chases it in his dream. The quote is his response. This movie is filled with rich dialogue and the character of Tom Reagan (played by Gabriel Byrne) gets most of the great lines.
3. "As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster."

Answer: Henry Hill

From "Goodfellas", spoken by the narrator during the opening credits (Joe Pesci's character has already killed someone by then).
4. "Just when I thought I was out, THEY PULL ME BACK IN!"

Answer: Both of these characters said this

This line is originally from "Godfather, Part III". Michael is exasperated because he wants his family to be 'legit', but circumstances keep him in the world of organized crime. The characters on "The Sopranos" love it when Silvio acts it out.
5. "Mother of Mercy! Is this the end of Rico?"

Answer: Caesar Enrico Bandello from "Little Caesar"

6. "If there's anything certain in life; if history has taught us anything, it's that you can kill anybody."

Answer: Michael Corleone

Michael says this in "The Godfather, Part II", while ordering the hit on business partner, Hyman Roth.
7. "Intimidating helpless women IS my job."

Answer: Tom Reagan

From "Miller's Crossing". Verna Bernbaum's response is, "Then why don't you go find one and intimidate her."
8. "You broke my heart, Jelly, you broke my heart."

Answer: Ben Sobel

From mob spoof, "Analyze This". Ben Sobel is the psychologist played by Billy Crystal. This line is a spoof of Michael Corleone saying to his brother "You broke my heart, Fredo. You broke my heart," in "The Godfather".
9. "Made it, Ma! Top of the world!"

Answer: Cody Jarrett

James Cagney played this role in "White Heat".
10. And finally, this is a bit different: who is strangled to death in a bar when we hear the assassin say, "Michael Corleone says 'hello.'"

Answer: No one

Frankie "Five-Angels" Pentangeli is the intended victim. The killer begins strangling him, but the murder attempt is interrupted by a cop walking into the bar. Pentangeli survives and is put into federal protection to testify against Michael Corleone. He kills himself while in custody.
Source: Author poppersmoke

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LordAndry before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us