FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Movie Quotes
Quiz about Movie Quotes

Movie Quotes Quiz for Experts | Quotes from Movies


Quotes from movies -- you name the actor who said it.

A multiple-choice quiz by datosvitostein. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
68,014
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
10746
Last 3 plays: Guest 136 (6/10), Guest 72 (5/10), Guest 73 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Are you gonna bark all day, little doggy...or are you gonna bite'? Hint


Question 2 of 10
2. 'Something occured to me when your wife and I were in bed together. Curiously, she said we had roughly the same build...from the waist up, I imagine.' Hint


Question 3 of 10
3. 'Some birds aren't meant to be caged -- their feathers are just too bright.' Hint


Question 4 of 10
4. 'The last time I was in a woman was when I visited the Statue of Liberty.' Hint


Question 5 of 10
5. 'Where's the booze!. . .flowing like mud around here.' Hint


Question 6 of 10
6. 'Put that coffee down! Coffee is for closers.' Hint


Question 7 of 10
7. 'It's a helluva thing killing a man -- you take away everything he's got, and everything he's ever gonna have.' Hint


Question 8 of 10
8. In what movie would you hear this line? 'We may be through with the past, but the past isn't through with us.'? Hint


Question 9 of 10
9. 'I could've been a contender.' Hint


Question 10 of 10
10. 'Some days you eat the bar, and some days the bar eats you.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 136: 6/10
Apr 09 2024 : Guest 72: 5/10
Mar 19 2024 : Guest 73: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Are you gonna bark all day, little doggy...or are you gonna bite'?

Answer: Michael Madsen

Michael Madsen says this to Harvey Keitel in 'Reservoir Dogs'.
2. 'Something occured to me when your wife and I were in bed together. Curiously, she said we had roughly the same build...from the waist up, I imagine.'

Answer: Chevy Chase

From 'Fletch.'
3. 'Some birds aren't meant to be caged -- their feathers are just too bright.'

Answer: Morgan Freeman

From 'The Shawshank Redemption.'
4. 'The last time I was in a woman was when I visited the Statue of Liberty.'

Answer: Woody Allen

5. 'Where's the booze!. . .flowing like mud around here.'

Answer: Al Pacino

Al wanted his 'John Daniels' in 'Scent of a Woman.'
6. 'Put that coffee down! Coffee is for closers.'

Answer: Alec Baldwin

From 'Glengarry Glen Ross,' based on the play by David Mamet.
7. 'It's a helluva thing killing a man -- you take away everything he's got, and everything he's ever gonna have.'

Answer: Clint Eastwood

From 'Unforgiven.' Two Oscars for Clint.
8. In what movie would you hear this line? 'We may be through with the past, but the past isn't through with us.'?

Answer: Magnolia

Written and directed by Paul Thomas Anderson.
9. 'I could've been a contender.'

Answer: Marlon Brando

From 'On the Waterfront.'
10. 'Some days you eat the bar, and some days the bar eats you.'

Answer: Sam Elliott

From the Coens' 'The Big Lebowski.'
Source: Author datosvitostein

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us