FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Simple Quotes from Movies
Quiz about Simple Quotes from Movies

Simple Quotes from Movies Trivia Quiz


In this quiz I will give you a quote and you will have to guess who said it.

A multiple-choice quiz by Tweety192002. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
Tweety192002
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
55,604
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
15632
Last 3 plays: Guest 136 (6/10), Guest 71 (7/10), Guest 174 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the movie 'The Sandlot', who said 'Been planning it for years'? Hint


Question 2 of 10
2. Who always says 'A baby's got to do what a baby's got to do'? Hint


Question 3 of 10
3. Which character said 'Mama always says, life is like a box of chocolates, you never know what you are going to get'?

Answer: (Two Words or One word (first or last names))
Question 4 of 10
4. In the movie 'Wizard of Oz', who said 'There's no place like home'? Hint


Question 5 of 10
5. Who said 'Do you trust me'? Hint


Question 6 of 10
6. In the movie 'Titanic', who said 'And spit like a man'? Hint


Question 7 of 10
7. In the movie 'The Aristocats', who said 'Because I'm a lady, that's why'? Hint


Question 8 of 10
8. In the movie 'The Lion King', who said 'I just can't wait to be king' and sang the song first? Hint


Question 9 of 10
9. In the movie 'The Lion King II: Simba's Pride', who said 'Not like, love'?

Answer: (Two People or Either One -- but use 'and' if you name them both)
Question 10 of 10
10. In the movie 'Halloween Town 2: Kalabar's Revenge', who said 'Trapa and then Apart' first in this movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 136: 6/10
Mar 21 2024 : Guest 71: 7/10
Feb 28 2024 : Guest 174: 10/10
Feb 28 2024 : beefa74: 4/10
Feb 16 2024 : Guest 98: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the movie 'The Sandlot', who said 'Been planning it for years'?

Answer: Squints

This is when Squints kissed the lifeguard Wendy Perfercorn.
2. Who always says 'A baby's got to do what a baby's got to do'?

Answer: Tommy

Tommy said this in both of the 'Rugrats' movies and in the cartoon.
3. Which character said 'Mama always says, life is like a box of chocolates, you never know what you are going to get'?

Answer: Forrest Gump

Tom Hanks says this line in the movie 'Forrest Gump,' which is his character's name in the movie.
4. In the movie 'Wizard of Oz', who said 'There's no place like home'?

Answer: Dorothy

Dorothy, played by Judy Garland, said this in the classic 'The Wizard of Oz'.
5. Who said 'Do you trust me'?

Answer: Aladdin

This is when Aladdin and Jasmine go on the carpet ride for the first time.
6. In the movie 'Titanic', who said 'And spit like a man'?

Answer: Rose

When Jack and Rose are talking to each other on the boat, and Jack shows Rose how to spit.
7. In the movie 'The Aristocats', who said 'Because I'm a lady, that's why'?

Answer: Marie

Marie says this to her brothers when they go into the house.
8. In the movie 'The Lion King', who said 'I just can't wait to be king' and sang the song first?

Answer: Simba

Simba started singing the song first when he was little because he could not wait to be {king;} then Nala started singing with him.
9. In the movie 'The Lion King II: Simba's Pride', who said 'Not like, love'?

Answer: Timon and Pumba

Timon and Pumbaa said this at the beginning and the end of the movie, and they started crying.
10. In the movie 'Halloween Town 2: Kalabar's Revenge', who said 'Trapa and then Apart' first in this movie?

Answer: Marnie

Marnie says this when she figures out the spell to undo the gray spell. Pretty cool movie and pretty cool word.
Source: Author Tweety192002

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Movie Character Catch Phrases Average
2. Disney Mania Average
3. Classic Lines From Classic Movies Tough
4. Classic Movie Quotes Tough
5. Movie Quotes Difficult
6. More Classic Movie Lines Difficult
7. Movie Quotes Difficult
8. Film Quotes Difficult
9. Film Quotes Tough
10. Who Said That? Difficult
11. Did I Say That? Difficult
12. Mobster Movie Quotes Very Difficult

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us