FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Classic Movie Lines
Quiz about More Classic Movie Lines

More Classic Movie Lines Trivia Quiz


More memorable movie dialogue. Who said these lines?

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
robert362
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
37,288
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
10697
Last 3 plays: Guest 136 (9/10), Guest 68 (6/10), Guest 72 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Who ARE those guys?' Hint


Question 2 of 10
2. 'You're trying to seduce me ... aren't you?'. Hint


Question 3 of 10
3. 'You're a mutinous dog'. Hint


Question 4 of 10
4. 'After you kissed me, I wiped my mouth. I wiped my mouth!' Hint


Question 5 of 10
5. 'Smile, when you say that.' Hint


Question 6 of 10
6. 'What do you want to do tonight, Angie?' Hint


Question 7 of 10
7. 'We all lead two lives: the life you learn with - and the life you're left with afterwards. ' Hint


Question 8 of 10
8. 'Love means never having to say you're sorry.' Hint


Question 9 of 10
9. 'I made it, Ma. Top of the world!' Hint


Question 10 of 10
10. 'What we have here is failure to communicate.' About whom was this said? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 136: 9/10
Apr 09 2024 : Guest 68: 6/10
Apr 09 2024 : Guest 72: 5/10
Apr 04 2024 : Guest 70: 4/10
Apr 01 2024 : Guest 24: 9/10
Feb 28 2024 : Guest 174: 7/10
Feb 28 2024 : beefa74: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Who ARE those guys?'

Answer: Newman and Redford

'Butch Cassidy and the Sundance Kid'.
2. 'You're trying to seduce me ... aren't you?'.

Answer: Dustin Hoffman

'The Graduate'. To Anne Bancroft.
3. 'You're a mutinous dog'.

Answer: Charles Laughton

'Mutiny on the Bounty'. To Clark Gable.
4. 'After you kissed me, I wiped my mouth. I wiped my mouth!'

Answer: Bette Davis

'Of Human Bondage'. To Leslie Howard.
5. 'Smile, when you say that.'

Answer: Joel McCrea

'The Virginian'. To Brian Donlevy (Trampas).
6. 'What do you want to do tonight, Angie?'

Answer: Ernest Borgnine

'Marty'.
7. 'We all lead two lives: the life you learn with - and the life you're left with afterwards. '

Answer: Glenn Close

'The Natural'. To Robert Redford. Great line.
8. 'Love means never having to say you're sorry.'

Answer: Ali Macgraw

'Love Story'. To Ryan O'Neal.
9. 'I made it, Ma. Top of the world!'

Answer: James Cagney

'White Heat'.
10. 'What we have here is failure to communicate.' About whom was this said?

Answer: Paul Newman

'Cool Hand Luke'
Source: Author robert362

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Movie Character Catch Phrases Average
2. Simple Quotes from Movies Tough
3. Disney Mania Average
4. Classic Lines From Classic Movies Tough
5. Classic Movie Quotes Tough
6. Movie Quotes Difficult
7. Movie Quotes Difficult
8. Film Quotes Difficult
9. Film Quotes Tough
10. Who Said That? Difficult
11. Did I Say That? Difficult
12. Mobster Movie Quotes Very Difficult

4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us