FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Film Quotes
Quiz about Film Quotes

10 Questions about Film Quotes | Movies


I'll give you the film and the quote, you tell me the character who said it.

A multiple-choice quiz by anasig. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Quotes from Movies
  8. »
  9. Who Said It

Author
anasig
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
142,281
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
8073
- -
Question 1 of 10
1. 'The Sixth Sense': "I see dead people." Hint


Question 2 of 10
2. 'Almost Famous': "Famous people are just more interesting." Hint


Question 3 of 10
3. 'Interview With The Vampire': "I want some more!" Hint


Question 4 of 10
4. 'Moulin Rouge!': "Above all things, I believe in love!" Hint


Question 5 of 10
5. 'You've Got Mail': "Don't you love New York in the fall?" Hint


Question 6 of 10
6. 'Ladyhawke': "Well, she may wander into my dreams. Wouldn't it be nice, if I could call her by name and pretend we've met before? I've waited a long time for such a lady." Hint


Question 7 of 10
7. 'Pulp Fiction': "One, it's not a silly watch. Two, I'm not gonna be murdered. And three, don't be scared. I won't let anything get in the way of us living a happy life together." Hint


Question 8 of 10
8. 'Out of Africa': "Perhaps he knew as, I did not, that the world was made round so we don't see too far down the road." Hint


Question 9 of 10
9. 'The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring': "Even the smallest person can change the course of the future."
Hint


Question 10 of 10
10. 'Shrek': "No, this is one of those drop-it and leave-it-alone things." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 136: 7/10
Mar 28 2024 : Guest 24: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'The Sixth Sense': "I see dead people."

Answer: Cole Sear

Haley Joel Osment was nominated for Best Supporting Actor by the Academy for his performance as the haunted Cole Sear. Cole tells this line to Dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis) when they're at the hospital. This was his secret!
2. 'Almost Famous': "Famous people are just more interesting."

Answer: Penny Lane

Kate Hudson, Goldie Hawn's daughter, was the groupie Penny Lane travelling with the band Stillwater. But in fact, Penny Lane considered herself not a groupie, but a Band-Aid. She said this line to William Miller (Patrick Fugit) when they're talking about the "real world".
3. 'Interview With The Vampire': "I want some more!"

Answer: Claudia

The vampire kid Claudia, performed by the Spider-Man's girlfriend Kirsten Dunst, was more then an "enfant terrible", she was kind of insatiable regarding blood. She said it to Lestat (Tom Cruise) in order to drink more blood.
4. 'Moulin Rouge!': "Above all things, I believe in love!"

Answer: Christian

Christian, performed by Ewan McGregor, is the pennyless poet that believes in love above all things. The film had several nominations for the Oscar, including Best Actress and Best Film, but took home the Best Costume Design and Art Direction. He says this line several times in the movie.
5. 'You've Got Mail': "Don't you love New York in the fall?"

Answer: Joe Fox

Tom Hanks is Joe Fox in this romantic comedy directed by Nora Ephron. Tom Hanks starred another two films with Meg Ryan, who plays Kathleen Kelly in this movie. The films were: "Sleepless in Seattle" and "Joe Versus The Volcano". In "You've Got Mail" he asks his internet mate 'Shopgirl' about NY in the fall.
6. 'Ladyhawke': "Well, she may wander into my dreams. Wouldn't it be nice, if I could call her by name and pretend we've met before? I've waited a long time for such a lady."

Answer: Navarre

Rutger Hauer was Etienne Navarre in this fantastic fable of love, curse and magic. The author of the script, Ed Khmara, researched many aspects of medieval life to write it. This film was not based in a medieval myth, as some rumors suggested. It was originally written by Ed.

This line was said by Navarre, when Phillipe (Mathew Broderick) told him about the lady (Isabeau, Michelle Pfeiffer) he saw the night before.
7. 'Pulp Fiction': "One, it's not a silly watch. Two, I'm not gonna be murdered. And three, don't be scared. I won't let anything get in the way of us living a happy life together."

Answer: Butch

Bruce Willis had this excellent performance as the violent but kindly Butch. At the same time he was this rude boxer, he played the thoughtful husband, treating his Fabian as a puppy. Butch wants to go back home to pick up his watch, which was a gift from his father, and Fabian forgot to bring it for their runaway from Marsellus' gang. That's when Butch says this line.
8. 'Out of Africa': "Perhaps he knew as, I did not, that the world was made round so we don't see too far down the road."

Answer: Karen Blixen-Finecke

Karen Blixen said this line to Denys Finch Hatton, her legendary lover, who was killed in an airplane crash. "Out of Africa" is Karen's autobiographic story, that reports the seventeen year life on a coffee farm in Kenya, the years she considered the most significant of her life. Karen Blixten was performed by the wonderful Meryl Streep.
9. 'The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring': "Even the smallest person can change the course of the future."

Answer: Galadriel

Cate Blanchett is Galadriel in the first "LOTR" movie, "The Fellowship of The Ring". She says this line to Frodo, Elijah Wood, when they met at Galadriel's mirror.
10. 'Shrek': "No, this is one of those drop-it and leave-it-alone things."

Answer: Shrek

Shrek say it to Donkey while they're having a discussion about why Shrek chases everybody away. Mike Myers plays Shrek's voice and Eddie Murphy plays Donkey's.
Source: Author anasig

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us