FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Duh What Movie Am I Talking About
Quiz about Duh What Movie Am I Talking About

Duh, What Movie Am I Talking About? Quiz


Take the first letters from questions 1 to 7 to come up with the movie title. Good luck, I doubt you'll need it.

A multiple-choice quiz by linkan. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Titanic

Author
linkan
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
102,353
Updated
Jun 09 23
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
24247
Last 3 plays: Guest 173 (9/10), Guest 75 (8/10), Guest 71 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the little boat that pulls the big ship, possibly a ship named "Titanic", called? Hint


Question 2 of 10
2. A type of lettuce, or what the "Titanic" hit? Hint


Question 3 of 10
3. Name the necklace that Rose wore while getting her portrait drawn by Jack in the movie "Titanic"? Hint


Question 4 of 10
4. The movie "Titanic" won 11 of these, what are they called? Hint


Question 5 of 10
5. What year did the "Titanic" hit the iceberg? Hint


Question 6 of 10
6. In the movie "Titanic", what sport did Jack say he did in Wisconsin, that he didn't think Rose would know about? Hint


Question 7 of 10
7. Who sings the song "My Heart Will Go On"? Hint


Question 8 of 10
8. What was Leonardo DiCaprio's character's name in the movie "Titanic"? Hint


Question 9 of 10
9. Who did Kate Winslet play in the movie "Titanic"? Hint


Question 10 of 10
10. This was a 1997 movie directed by James Cameron. It is a story about a rich girl and a poor boy that meet and fall in love on a ship. What movie is this? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 173: 9/10
Today : Guest 75: 8/10
Jul 21 2024 : Guest 71: 10/10
Jul 21 2024 : Guest 86: 10/10
Jul 21 2024 : CMSchwartz: 9/10
Jul 20 2024 : Guest 165: 10/10
Jul 19 2024 : Guest 50: 10/10
Jul 19 2024 : Guest 47: 9/10
Jul 19 2024 : Guest 107: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the little boat that pulls the big ship, possibly a ship named "Titanic", called?

Answer: Tug Boat

The "Titanic" was assisted by six tugs into the channel of the River Test, when it departed from Southampton, England.
2. A type of lettuce, or what the "Titanic" hit?

Answer: Iceberg

There are three main categories of lettuce: head, romaine and leaf. Iceberg is in the "head" category. It is also the heaviest variety of lettuce.
3. Name the necklace that Rose wore while getting her portrait drawn by Jack in the movie "Titanic"?

Answer: The Heart of the Ocean

The replica of this necklace can actually be purchased on the internet for an amazing price of only $39.95 plus shipping and handling.
4. The movie "Titanic" won 11 of these, what are they called?

Answer: Academy Awards (Oscars)

"Titanic", the 1997 movie won 11 Academy Awards. To name a few: Best Song, Best Movie, Best Director, Best Sound, Best Film Editing, Best Music Score, Best Costume Design, etc.
5. What year did the "Titanic" hit the iceberg?

Answer: Nineteen Twelve

The movie "Titanic" was based on a girl (who loved art), and a boy (who used to ice fish).
6. In the movie "Titanic", what sport did Jack say he did in Wisconsin, that he didn't think Rose would know about?

Answer: Ice fishing

Ice fishing is a sport that men, sometimes women, do on the ice. In Wisconsin, you cannot fish on the following holidays, New Year's Eve, New Year's Day, Martin Luther King Day, Christmas Eve and Christmas Day. What's a guy to do on Christmas?
7. Who sings the song "My Heart Will Go On"?

Answer: Celine Dion

The song won an Oscar for the movie, "Titanic", but you already knew that because you read the interesting information on question #4.
8. What was Leonardo DiCaprio's character's name in the movie "Titanic"?

Answer: Jack Dawson

He wasn't even nominated for an Academy Award.
9. Who did Kate Winslet play in the movie "Titanic"?

Answer: Rose

She was nominated for an Oscar, but didn't win.
10. This was a 1997 movie directed by James Cameron. It is a story about a rich girl and a poor boy that meet and fall in love on a ship. What movie is this?

Answer: Titanic

The film "Titanic" actually has real footage of the "Titanic" in the film. James Cameron also drew all the sketches in Jack's sketchbook. My all time favorite quote of the movie is Rose saying, "I'll never let go. I'll never let go, Jack" and she lets go.
Source: Author linkan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Quizzes from 2002:

These are all the quizzes from my first year of writing quizzes. Hard to believe so long ago!

  1. Where in the World is Linkan? Average
  2. What Christmas Movie Am I? Average
  3. Do You Know What Movie I Am? (Part 1) Tough
  4. Duh, What Movie Am I Talking About? Very Easy
  5. Do You Know Who I Am? (Part 1) Average
  6. Do You Know Who I Am? (Part 2) Average
  7. Do You Know Who I Am? (Part 3) Average
  8. Do You Know Who I Am? (Part 4) Average
  9. Do You Know Who I Am? (part 5) Average
  10. Name The Movie - Synonym Wise That Is Average
  11. Do You Know What Movie I Am? (Part 2) Average
  12. Funny License Plates Average

Also part of quiz list
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us