FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ferris Bueller
Quiz about Ferris Bueller

Ferris Bueller Test | Movies


This is a pretty challenging 'Ferris' quiz. A little harder than some of the others I think.

A multiple-choice quiz by TripleThreat. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Ferris Bueller

Author
TripleThreat
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
12,279
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
12628
Last 3 plays: Guest 159 (10/10), Guest 203 (10/10), Puzzlegirl2024 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What type of snack are Ferris and Sloane eating in the hot tub? Hint


Question 2 of 10
2. What movie is used in Ferris's description of his illness? Hint


Question 3 of 10
3. What does Jeannie tell Mr. Roonie she has when he is inside her house? Hint


Question 4 of 10
4. What do a lot of guys call Jeannie? Hint


Question 5 of 10
5. When Mr. Rooney asks the Pizzeria clerk who is winning the game, what does he say? Hint


Question 6 of 10
6. How much does Ferris pay the garage attendant to keep an eye on the car? Hint


Question 7 of 10
7. What job does Cameron tell Sloane he thinks Ferris will have on Venus? Hint


Question 8 of 10
8. What class would Ferris and Cameron be in if they played by the rules and were not at the baseball game? Hint


Question 9 of 10
9. How many clarinet lessons has Ferris had in his life? Hint


Question 10 of 10
10. What had Charlie Sheen's character been arrested for when Jeannie met him? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 159: 10/10
May 16 2024 : Guest 203: 10/10
May 15 2024 : Puzzlegirl2024: 7/10
May 14 2024 : Guest 172: 7/10
May 06 2024 : Guest 104: 8/10
May 06 2024 : Guest 71: 8/10
Apr 21 2024 : Guest 71: 9/10
Apr 19 2024 : Guest 51: 8/10
Apr 06 2024 : Guest 45: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What type of snack are Ferris and Sloane eating in the hot tub?

Answer: Oreo Cookies

2. What movie is used in Ferris's description of his illness?

Answer: Alien

3. What does Jeannie tell Mr. Roonie she has when he is inside her house?

Answer: Herpes

She tells him over the intercom that she has her father's gun and a scorching case of Herpes.
4. What do a lot of guys call Jeannie?

Answer: Shauna

5. When Mr. Rooney asks the Pizzeria clerk who is winning the game, what does he say?

Answer: The Bears

Mr. Rooney asks what's the score. The clerk says 'nothing, nothing'. Rooney asks who is winning, and the clerk responds 'the Bears'.
6. How much does Ferris pay the garage attendant to keep an eye on the car?

Answer: Five Dollars in the Begining and Five When They Pick It Up

7. What job does Cameron tell Sloane he thinks Ferris will have on Venus?

Answer: A Fry Cook

8. What class would Ferris and Cameron be in if they played by the rules and were not at the baseball game?

Answer: Gym

9. How many clarinet lessons has Ferris had in his life?

Answer: None

After he plays he proclaims to the audience with great pride that he has never had one lesson.
10. What had Charlie Sheen's character been arrested for when Jeannie met him?

Answer: Drugs

Source: Author TripleThreat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us