FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ferris Buellers Day Off
Quiz about Ferris Buellers Day Off

10 Questions about Ferris Bueller's Day Off | Movies


Theses are general multiple choice questions about the best movie ever made! Good luck!

A multiple-choice quiz by Shaunasweets. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Ferris Bueller

Author
Shaunasweets
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
131,958
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
17645
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 159 (10/10), Guest 159 (10/10), Puzzlegirl2024 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Ferris' sister's name was Jeanie, but according to her, her friends called her what? Hint


Question 2 of 10
2. Who does Ferris see outside the restaurant while waiting for a cab? Hint


Question 3 of 10
3. When Ferris beats his parents home and jumps into bed, what does he throw at the stereo to turn off the fake snoring? Hint


Question 4 of 10
4. Where does Ferris's mom have to pick Jeanie up? Hint


Question 5 of 10
5. How many times does Mr. Rooney say Ferris has been absent from school? Hint


Question 6 of 10
6. Jeanie got a car for her birthday. What did Ferris get for his? Hint


Question 7 of 10
7. Who is the "intruder" in the Bueller house when Jeanie is home? Hint


Question 8 of 10
8. What happens to Cameron when he sees the mileage on his dad's car? Hint


Question 9 of 10
9. Who tells Sloane that her grandmother died? Hint


Question 10 of 10
10. Who does Ferris dress up as to pick Sloane up at school? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Guest 159: 10/10
May 21 2024 : Guest 159: 10/10
May 17 2024 : Puzzlegirl2024: 10/10
May 16 2024 : Nana7770: 9/10
May 15 2024 : Guest 64: 7/10
May 14 2024 : Guest 172: 10/10
May 11 2024 : Guest 173: 9/10
May 03 2024 : Guest 76: 4/10
Apr 30 2024 : Guest 93: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ferris' sister's name was Jeanie, but according to her, her friends called her what?

Answer: Shauna

2. Who does Ferris see outside the restaurant while waiting for a cab?

Answer: his father

Ferris and his friends put on sunglasses and quickly hop into a cab while his father isn't watching.
3. When Ferris beats his parents home and jumps into bed, what does he throw at the stereo to turn off the fake snoring?

Answer: a baseball

4. Where does Ferris's mom have to pick Jeanie up?

Answer: police station

She is taken to the police station because she reported an intruder at their home that the police thought was a false accusation.
5. How many times does Mr. Rooney say Ferris has been absent from school?

Answer: 9

While Mr. Rooney is telling his mom about his absences, Ferris breaks into the computer system and erases his absences.
6. Jeanie got a car for her birthday. What did Ferris get for his?

Answer: computer

He whines about it during the whole movie.
7. Who is the "intruder" in the Bueller house when Jeanie is home?

Answer: Mr. Rooney

He was in their home looking for evidence of Ferris skipping school.
8. What happens to Cameron when he sees the mileage on his dad's car?

Answer: he goes into shock

9. Who tells Sloane that her grandmother died?

Answer: the school nurse

10. Who does Ferris dress up as to pick Sloane up at school?

Answer: her father

Source: Author Shaunasweets

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us