FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Finish The Grease Quotes
Quiz about Finish The Grease Quotes

Finish The 'Grease' Quotes Trivia Quiz


If you've seen 'Grease' as many times as I have, then you should know these quotes. The quotes are found from either spoken lines or from lyrics in the songs.

A multiple-choice quiz by Krazy4Kenickie. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
75,410
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
18790
Last 3 plays: Guest 82 (7/10), Guest 47 (8/10), Guest 172 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Just like my _______.' Hint


Question 2 of 10
2. 'I had a little trouble in ______ class.' Hint


Question 3 of 10
3. 'You just can't _____ out of a drive-in!'

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. 'My _____ is saying fool forget him, my _____ is saying don't let go.' Hint


Question 5 of 10
5. "She looks too pure to be ____." Hint


Question 6 of 10
6. 'You're _____ for a bruisin.' Hint


Question 7 of 10
7. 'Or at the high school dance, where you can find ______.' Hint


Question 8 of 10
8. 'Would you like me to pierce your _____ for you, Sandy?' Hint


Question 9 of 10
9. 'Brusha, brusha, brusha, get the new ______.'

Answer: (One word, brand of toothpaste)
Question 10 of 10
10. '____, I don't see a _____!' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 82: 7/10
Today : Guest 47: 8/10
Mar 01 2024 : Guest 172: 6/10
Feb 27 2024 : Guest 82: 9/10
Feb 25 2024 : Guest 174: 8/10
Feb 22 2024 : Guest 171: 4/10
Feb 16 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 14 2024 : Guest 69: 10/10
Feb 04 2024 : Guest 31: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Just like my _______.'

Answer: brother

The song title is 'We Go Together'.
2. 'I had a little trouble in ______ class.'

Answer: tinting

Frenchy says this after she is told that her hair looks like an easter egg in the diner.
3. 'You just can't _____ out of a drive-in!'

Answer: walk

Danny says this after Sandy leaves during the movie at the drive-in. "Branded a fool..."
4. 'My _____ is saying fool forget him, my _____ is saying don't let go.'

Answer: head, heart

It's always a good thing to listen to your heart. Right Sandy?
5. "She looks too pure to be ____."

Answer: pink

This is when the Pink Ladies are deciding if Sandy can become a Pink Lady.
6. 'You're _____ for a bruisin.'

Answer: cruisin'

Kenickie says this while they all make fun of his car.
7. 'Or at the high school dance, where you can find ______.'

Answer: romance

The right answer is romance, but you can almost always find hot guys at dances too.
8. 'Would you like me to pierce your _____ for you, Sandy?'

Answer: ears

Frenchy says this to Sandy at the PJ sleepover party.
9. 'Brusha, brusha, brusha, get the new ______.'

Answer: Ipana

Jan starts singing this, using her hands, it's cute.
10. '____, I don't see a _____!'

Answer: lady

They say this while Rizzo is flirting with Kenickie.
Source: Author Krazy4Kenickie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Grease"... What's the Word? Average
2. "Grease" and "Grease 2" Average
3. Grease! Easier
4. Grease Average
5. Grease Easier
6. "Grease" Is the Word Average
7. Grease Lightning Easier
8. Which Song from 'Grease'? Very Easy
9. 'Grease' - The Questions Average
10. A Simple 'Grease' Quiz! Easier
11. My Favourite Flicks: "Grease" Average
12. The Colors of "Grease" Average

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us