FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Simple Grease Quiz
Quiz about A Simple Grease Quiz

A Simple 'Grease' Quiz!


If you've seen 'Grease' once you'll ace this quiz! Good Luck :)

A multiple-choice quiz by vancap98. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
vancap98
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
17,931
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
21369
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 66 (6/10), savvy623 (8/10), Guest 99 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where do Sandy and Danny meet over the summer? Hint


Question 2 of 10
2. Rizzo, Marty, Jan, and Frenchy make up what group of ladies? Hint


Question 3 of 10
3. Who is the Principal of the High School they all attend? Hint


Question 4 of 10
4. What group is Danny a part of? Hint


Question 5 of 10
5. Who is the annoying Cheerleader that Rizzo does not like? Hint


Question 6 of 10
6. Who takes Jan to the Dance? Hint


Question 7 of 10
7. At whose house is the sleepover? Hint


Question 8 of 10
8. Does Rizzo get pregnant? If so, who gets her pregnant? Hint


Question 9 of 10
9. What is Mr. Fontaine's first name? Hint


Question 10 of 10
10. Who wins the race at Thunder Road? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 01 2024 : Guest 66: 6/10
Mar 01 2024 : savvy623: 8/10
Feb 26 2024 : Guest 99: 5/10
Feb 25 2024 : Guest 24: 5/10
Feb 22 2024 : Guest 171: 7/10
Feb 16 2024 : J-hope2005: 10/10
Feb 16 2024 : wjames: 8/10
Feb 12 2024 : PrairieRose78: 7/10
Feb 07 2024 : Guest 82: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where do Sandy and Danny meet over the summer?

Answer: The Beach

2. Rizzo, Marty, Jan, and Frenchy make up what group of ladies?

Answer: The Pink Ladies

3. Who is the Principal of the High School they all attend?

Answer: Mrs. McGee

4. What group is Danny a part of?

Answer: The T-Birds

5. Who is the annoying Cheerleader that Rizzo does not like?

Answer: Patty

6. Who takes Jan to the Dance?

Answer: Putzie

7. At whose house is the sleepover?

Answer: Frenchy's

8. Does Rizzo get pregnant? If so, who gets her pregnant?

Answer: No

9. What is Mr. Fontaine's first name?

Answer: Vince

10. Who wins the race at Thunder Road?

Answer: Danny

Source: Author vancap98

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. T-Birds & Pink Ladies! Average
2. "Grease 2" Part 2 Average
3. "Grease" and "Grease 2" Average
4. Which Song from 'Grease'? Very Easy
5. Grease Average
6. "Grease 2" Part 1 Average
7. "Grease 2": The Talent Show Easier
8. The Colors of "Grease" Average
9. Grease! Easier
10. "Grease" Is the Word Average
11. About The '"Grease 2" Movie Average
12. 'Grease 2' Is the Word Difficult

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us