FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about TBirds  Pink Ladies
Quiz about TBirds  Pink Ladies

T-Birds & Pink Ladies! Trivia Quiz


I love "Grease" - in fact, it babysat for me until the age of 12! Here is a collection of questions about the Pink Ladies and T-Birds. That's right - no Danny and no Sandy! Enjoy and please send feedback!

A multiple-choice quiz by hels1980. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
hels1980
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
134,321
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
10053
Last 3 plays: Guest 66 (9/10), Guest 212 (6/10), Guest 66 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the only 'student' character to star in the sequel, the imaginatively named "Grease 2"? Hint


Question 2 of 10
2. According to Jan, what dish does her mom make that is better than the food that is sold at the diner? Hint


Question 3 of 10
3. What does Marty say she caught Vince Fontaine doing at the Dance-Off? Hint


Question 4 of 10
4. Who does Rizzo suggest as a date for her and Marty for the Dance-Off? Hint


Question 5 of 10
5. Who does Rizzo describe as the "bad seed of Rydell High"? Hint


Question 6 of 10
6. Why is the picture of Marty's boyfriend ripped in half? Hint


Question 7 of 10
7. Where do Sonny, Doody and Putzie go after Kenickie kicks them out of the car when he goes off with Rizzo? Hint


Question 8 of 10
8. During the song "You're the One That I Want", what animal does Doody pretend to sing with? Hint


Question 9 of 10
9. During the summer preceding the start of the film, Kenickie's summer job was working at the burger stall at the beach.


Question 10 of 10
10. When Sonny is caught spiking the punch at the dance-off, what does he say he is doing? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 66: 9/10
Feb 13 2024 : Guest 212: 6/10
Jan 24 2024 : Guest 66: 10/10
Jan 24 2024 : Guest 107: 6/10
Jan 19 2024 : Guest 149: 5/10
Jan 18 2024 : Guest 82: 7/10
Jan 18 2024 : Guest 124: 2/10
Jan 14 2024 : Guest 81: 8/10
Jan 10 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the only 'student' character to star in the sequel, the imaginatively named "Grease 2"?

Answer: Frenchy

Frenchy is played by Didi Conn who possibly has one of the most wonderful voices ever! The sequel is not a patch on the original.
2. According to Jan, what dish does her mom make that is better than the food that is sold at the diner?

Answer: Apple pie

Jan is constantly on a diet and decides that, as she's been dieting all day, it's a good time to go and get some pie. Don't blame her.
3. What does Marty say she caught Vince Fontaine doing at the Dance-Off?

Answer: Putting aspirin in her Coke

Vince Fontaine was the heart throb that all the "Grease" girls adored - but was actually not all he was cracked up to be.
4. Who does Rizzo suggest as a date for her and Marty for the Dance-Off?

Answer: Rudy from the Capri Lounge

Marty's response? "Get serious! Like, already asked him." The girls end up going with Craterface from the rival gang, The Scorpions.
5. Who does Rizzo describe as the "bad seed of Rydell High"?

Answer: Patty

Rizzo was played by Stockard Channing and it is probably her best remembered role. It's a shame, as she has won an Emmy for her role as the First Lady in "The West Wing".
6. Why is the picture of Marty's boyfriend ripped in half?

Answer: His old girlfriend was in the picture

He sends her a kimono from Korea (he's a Marine) which we see at Frenchy's house during the sleepover.
7. Where do Sonny, Doody and Putzie go after Kenickie kicks them out of the car when he goes off with Rizzo?

Answer: To get a slice of pizza

Kenickie, played by Jeff Conaway, falls in love with Rizzo by the end of the film despite their slightly "fiery" relationship.
8. During the song "You're the One That I Want", what animal does Doody pretend to sing with?

Answer: Dog

I'm not quite sure why he is singing with a dog as I can't remember any other reference to it during the film (please correct me if I'm wrong!).
9. During the summer preceding the start of the film, Kenickie's summer job was working at the burger stall at the beach.

Answer: False

He was "lugging boxes at Bargain City". When Sonny makes fun of him for it, he replies that he is saving up to buy himself a car - which ends up being raced at Thunder Road and is the subject of the fab song "Greased Lightning".
10. When Sonny is caught spiking the punch at the dance-off, what does he say he is doing?

Answer: Washing his hands

Sonny has a big crush on Marty and when they get to the Dance-Off, finds out that she is more interested in Vince Fontaine than him. Marty - "Look Sonny, there he is! It's Vince Fontaine!" Sonny - "Yeah, I've seen better heads on a jug of beer."
Source: Author hels1980

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us