FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease Lightning
Quiz about Grease Lightning

Grease Lightning Trivia Quiz


This is on the movie "Grease".

A multiple-choice quiz by strangeangel. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
strangeangel
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
570
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
27685
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 76 (10/10), Guest 66 (7/10), Upstart3 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where are Sandy and Danny at when the movie first begins? Hint


Question 2 of 10
2. Where is Sandy from? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the groups that the characters are in? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the high school that is in "Grease"? Hint


Question 5 of 10
5. What is the gym coach's name? Hint


Question 6 of 10
6. What famous singer appears to Frenchie at the restaurant? Hint


Question 7 of 10
7. What is Rizzo's real name? Hint


Question 8 of 10
8. Where are the drag races held at? Hint


Question 9 of 10
9. What is the secretary's name? Hint


Question 10 of 10
10. What kind of sandwich was Sonny eating on the first day of school? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 76: 10/10
Mar 01 2024 : Guest 66: 7/10
Feb 29 2024 : Upstart3: 7/10
Feb 25 2024 : Guest 24: 6/10
Feb 22 2024 : Guest 101: 9/10
Feb 16 2024 : Guest 118: 2/10
Feb 14 2024 : Guest 69: 10/10
Feb 07 2024 : Guest 82: 9/10
Jan 31 2024 : dee1304: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where are Sandy and Danny at when the movie first begins?

Answer: the beach

2. Where is Sandy from?

Answer: Australia

3. What is the name of the groups that the characters are in?

Answer: the t-birds and the pink ladies

4. What is the name of the high school that is in "Grease"?

Answer: Rydell

5. What is the gym coach's name?

Answer: Coach Calhoun

6. What famous singer appears to Frenchie at the restaurant?

Answer: Frankie Avalon

7. What is Rizzo's real name?

Answer: Betty

8. Where are the drag races held at?

Answer: Thunder Road

9. What is the secretary's name?

Answer: Blanche

10. What kind of sandwich was Sonny eating on the first day of school?

Answer: Salami

Source: Author strangeangel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Grease"... What's the Word? Average
2. "Grease" and "Grease 2" Average
3. Grease! Easier
4. Grease Average
5. Grease Easier
6. "Grease" Is the Word Average
7. Which Song from 'Grease'? Very Easy
8. 'Grease' - The Questions Average
9. A Simple 'Grease' Quiz! Easier
10. Finish The 'Grease' Quotes Average
11. My Favourite Flicks: "Grease" Average
12. The Colors of "Grease" Average

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us