FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease
Quiz about Grease

Grease! Trivia Quiz


This is my all-time favorite movie. Let's see how much you know about it. Good luck and have some fun.

A multiple-choice quiz by starry41001. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
starry41001
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
130,597
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
32215
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 171 (8/10), Guest 66 (10/10), Guest 152 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the car that Kenickie buys, dubbed by Danny? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the road that Kenickie is supposed to race his car on? Hint


Question 3 of 10
3. What is Rizzo's first name? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the place where the T-Birds and the Pink Ladies like to hang out? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Sandy move from before she went to Rydell High School? Hint


Question 6 of 10
6. What color does Frenchy accidentally dye her hair while attending beauty school? Hint


Question 7 of 10
7. What does Frenchy try to do to Sandy, when all the girls are spending the night together? Hint


Question 8 of 10
8. What did Frenchy claim earned her the nickname, "Frenchy?" Hint


Question 9 of 10
9. What are the names of the Pink Ladies? Hint


Question 10 of 10
10. What are the names of the T-Birds? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 171: 8/10
Feb 21 2024 : Guest 66: 10/10
Feb 20 2024 : Guest 152: 10/10
Feb 17 2024 : brenda_carriti: 6/10
Feb 16 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 15 2024 : Dorsetmaid: 9/10
Feb 13 2024 : curdman: 7/10
Feb 13 2024 : Guest 212: 9/10
Feb 08 2024 : Naypalm: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the car that Kenickie buys, dubbed by Danny?

Answer: Greased Lightnin'

While they are singing the song "Greased Lightnin'" the car turns out to be white with silver lightning bolts.
2. What is the name of the road that Kenickie is supposed to race his car on?

Answer: Thunder Road

Kenickie never actually gets to race the car because Putzie accidentally hits him on the head with the car door. Danny takes Kenickie's place at the wheel.
3. What is Rizzo's first name?

Answer: Betty

Kenickie calls her Betty in the car.
4. What is the name of the place where the T-Birds and the Pink Ladies like to hang out?

Answer: Frosty Palace

Danny takes Sandy here when they meet all their friends one night.
5. Where did Sandy move from before she went to Rydell High School?

Answer: Sydney, Australia

At lunch, Rizzo asks Sandy how things were "down under."
6. What color does Frenchy accidentally dye her hair while attending beauty school?

Answer: Pink

At the Frosty Palace, Vi tells Frenchy that her "hair looks like an Easter egg" and Frenchy tells Vi that "she had a little trouble in tinting class".
7. What does Frenchy try to do to Sandy, when all the girls are spending the night together?

Answer: Pierce her ears

Sandy tries to get out of it by saying her father won't like it.
8. What did Frenchy claim earned her the nickname, "Frenchy?"

Answer: French inhaling cigarettes

Rizzo teases Frenchy when Frenchy tells them how she got her nickname.
9. What are the names of the Pink Ladies?

Answer: Rizzo, Frenchy, Jan and Marty

The Pink Ladies don't let Sandy in because Rizzo said "She looks too pure to be pink."
10. What are the names of the T-Birds?

Answer: Danny, Kenickie, Putzie, Sonny and Doody

The Pink Ladies are the female friends of the T-Birds. Thank you for playing my quiz and have a great day!
Source: Author starry41001

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us