FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease 2 The Talent Show
Quiz about Grease 2 The Talent Show

"Grease 2": The Talent Show Trivia Quiz


I hope you enjoy my quiz on "Grease 2". This quiz focuses on the talent show featured in the movie. I hope you were watching closely! Good luck!

A multiple-choice quiz by GINGER67. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
GINGER67
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
121,851
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
5944
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 82 (8/10), Guest 172 (10/10), Guest 70 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who from the school's faculty ran the talent show? Hint


Question 2 of 10
2. Why did the T-Birds get into the show? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of the accordian player in the show? Hint


Question 4 of 10
4. What was the name of the song sang by the T-Birds? Hint


Question 5 of 10
5. Rhonda's season was spring.


Question 6 of 10
6. Which Pink Lady stopped singing in the middle of the performance? Hint


Question 7 of 10
7. Why did The Pink Lady stop singing? Hint


Question 8 of 10
8. Who played the piano for the talent show rehearsals? Hint


Question 9 of 10
9. Why did Johnny not like what Paulette was wearing for her summer costume? Hint


Question 10 of 10
10. Who was crowned the King and Queen of the show? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 82: 8/10
Feb 16 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 12 2024 : Guest 70: 9/10
Jan 31 2024 : dee1304: 2/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 9/10
Jan 19 2024 : Guest 149: 4/10
Jan 13 2024 : Guest 85: 4/10
Jan 07 2024 : krajack99: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who from the school's faculty ran the talent show?

Answer: Miss Mason, Miss McGee and Blanche

Miss Mason, Miss McGee and Blanche really enjoyed taking part in Rydell High's talent show.
2. Why did the T-Birds get into the show?

Answer: there weren't enough acts

Unfortunately, there weren't enough acts in the talent show so everyone who tried out was automatically chosen.
3. What was the name of the accordian player in the show?

Answer: Martin Misner

Martin Misner gave a very boring performance on his accordian. He had two women tippy-toeing around him in a circle around a fan. In the middle of his performance the fan split in two, and fell over.
4. What was the name of the song sang by the T-Birds?

Answer: Prowling

This song was about the T-Birds looking for women in a grocery store!
5. Rhonda's season was spring.

Answer: False

Rhonda's season was fall (autumn), she wore a tree costume!
6. Which Pink Lady stopped singing in the middle of the performance?

Answer: Stephanie

Stephanie played a Christmas Tree in December. She stopped singing because she thought her mysterious man, who she was falling in love with, was dead.
7. Why did The Pink Lady stop singing?

Answer: she thought her mysterious man was dead

8. Who played the piano for the talent show rehearsals?

Answer: Michael Carrington

When Michael was running on the track, the twin cheerleaders tracked him down and begged him to play the piano for the talent show. He agreed.
9. Why did Johnny not like what Paulette was wearing for her summer costume?

Answer: she was only wearing a strapless lingirie outfit

Johnny didn't want Paulette doing her performance wearing such a skimpy outfit. Paulette's season was Summer, so she wore something appropriate. Paulette told him to stop bossing everyone around, and she went out there in her white lingirie bride suit!
10. Who was crowned the King and Queen of the show?

Answer: Johnny and Stephanie

Stephanie was devasted because she believed her mysterious man had rode off a cliff, and was dead. On the other hand Johnny was very happy to be crowned.
Source: Author GINGER67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. T-Birds & Pink Ladies! Average
2. "Grease 2" Part 2 Average
3. "Grease" and "Grease 2" Average
4. Which Song from 'Grease'? Very Easy
5. A Simple 'Grease' Quiz! Easier
6. Grease Average
7. "Grease 2" Part 1 Average
8. The Colors of "Grease" Average
9. Grease! Easier
10. "Grease" Is the Word Average
11. About The '"Grease 2" Movie Average
12. 'Grease 2' Is the Word Difficult

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us