FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease 2 Part 2
Quiz about Grease 2 Part 2

"Grease 2" Part 2 Trivia Quiz


Hi again! I hope you enjoy part 2 of my "Grease 2" quiz! Enjoy!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
ginger67
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,262
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4568
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 82 (3/10), Guest 101 (7/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Michael needed to make money to buy a motorcycle. Which T-Bird approached him first, and offered to pay him cash if Michael wrote his essays for him? Hint


Question 2 of 10
2. Sharon decides for the talent show, the Pink Ladies will perform, "A Girl for all Seasons." What season is Sharon? Hint


Question 3 of 10
3. Mr. Stuart was a substitute teacher for Mr. Spears. What class did he teach? Hint


Question 4 of 10
4. Which Pink Lady had a bandage on her nose at the beginning of the movie? Hint


Question 5 of 10
5. Stephanie finally gets to go for a ride with her admirer. In fact, they stop somewhere and share a kiss.


Question 6 of 10
6. Who did Paulette have a big crush on? Hint


Question 7 of 10
7. When did Michael finally reveal himself to Stephanie that he was "the guy behind the goggles"? Hint


Question 8 of 10
8. Stephanie had to give up her Pink Lady jacket because she wasn't dating a T-Bird.


Question 9 of 10
9. At the Luau, Balmudo and his gang decided to crash the Luau and ride their motorcycles on all of the decorations. As a viewer, you can see that the T-Birds dislike them very much. In fact, the T-Birds start throwing cakes at them! Who does Goose throw a cake at by accident? Hint


Question 10 of 10
10. What colour hula skirt does Sharon wearing at the Luau? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 82: 3/10
Feb 22 2024 : Guest 101: 7/10
Feb 16 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 51: 4/10
Feb 12 2024 : Guest 70: 6/10
Jan 24 2024 : Guest 174: 9/10
Jan 19 2024 : Guest 149: 4/10
Jan 07 2024 : krajack99: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Michael needed to make money to buy a motorcycle. Which T-Bird approached him first, and offered to pay him cash if Michael wrote his essays for him?

Answer: Louis

When Michael realised the secret to winning Stephanie's heart was to become a "Cool Rider", he figured he needed some quick cash to buy a motorcycle. So he agreed to do the T-Birds' papers for them in exchange for money.
2. Sharon decides for the talent show, the Pink Ladies will perform, "A Girl for all Seasons." What season is Sharon?

Answer: Spring

Sharon is Spring, Paulette is Summer, Rhonda is Fall/Autumn and Stephanie is Winter.
3. Mr. Stuart was a substitute teacher for Mr. Spears. What class did he teach?

Answer: Biology

Mr. Stuart was a substitute teacher for Mr. Spears. Miss Mason, another teacher at Rydelle High, had a crush on Mr. Stuart and they ended up dating each other.
4. Which Pink Lady had a bandage on her nose at the beginning of the movie?

Answer: Rhonda

Rhonda has a habit of walking into things!
5. Stephanie finally gets to go for a ride with her admirer. In fact, they stop somewhere and share a kiss.

Answer: true

Wow, that's exciting, although Stephanie still doesn't know who she's really kissing!
6. Who did Paulette have a big crush on?

Answer: Johnny

Paulette liked Johnny and wanted to be with him. She also was aware that Stephanie and Johnny had dated, so she wanted to make sure the coast was clear. Which it was, at least for Stephanie. Eventually, Johnny gave up on getting Stephanie back and fell for Paulette. I think they make a better couple anyways!
7. When did Michael finally reveal himself to Stephanie that he was "the guy behind the goggles"?

Answer: at the Luau

Michael had many opportunities to try and reveal his identity to Stephanie, but he always got interrupted by something. Finally, at the Luau, he got to take off his goggles and show Stephanie who her admirer really was!
8. Stephanie had to give up her Pink Lady jacket because she wasn't dating a T-Bird.

Answer: true

It's a Pink Lady code, they've got to be T-Bird chicks! Johnny wasn't her boyfriend anymore, and she was interested in someone who wasn't a T-Bird. Johnny was very jealous, and told her to give her jacket up if she was leaving the party. Let's just say, she was not very pleased with him.
9. At the Luau, Balmudo and his gang decided to crash the Luau and ride their motorcycles on all of the decorations. As a viewer, you can see that the T-Birds dislike them very much. In fact, the T-Birds start throwing cakes at them! Who does Goose throw a cake at by accident?

Answer: Davey

Goose grabs this huge cake to throw at them, and when he goes to throw it, Davey gets in the way and it goes in his face! Let's just say, he was not amused!
10. What colour hula skirt does Sharon wearing at the Luau?

Answer: green

Green is definetly her colour! Sharon is also wearing mostly green in the talent show. Her season is Spring, so there's lots of green to wear!
Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us