FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease Lyrics
Quiz about Grease Lyrics

"Grease" Lyrics Trivia Quiz


Do you know who sings which part in the song "Summer Nights" from "Grease"? Well take this quiz and find out. I'll give you the lyric and you name who sings it.

A multiple-choice quiz by QTPie4112002. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
QTPie4112002
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,682
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
16662
Last 3 plays: Guest 203 (6/10), Guest 31 (5/10), Guest 72 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Did you get very far?" Hint


Question 2 of 10
2. "Like does he have a car?" Hint


Question 3 of 10
3. "Summer lovin' had me a blast." Hint


Question 4 of 10
4. "We stayed out 'til ten o'clock." Hint


Question 5 of 10
5. "Was it love at first sight?" Hint


Question 6 of 10
6. "Did she put up a fight?" Hint


Question 7 of 10
7. "But you don't got to brag." Hint


Question 8 of 10
8. "'cause he sounds like a drag." Hint


Question 9 of 10
9. "How much dough did he spend?" Hint


Question 10 of 10
10. "Could she get me a friend?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 203: 6/10
Apr 09 2024 : Guest 31: 5/10
Apr 06 2024 : Guest 72: 9/10
Apr 05 2024 : Guest 172: 6/10
Mar 25 2024 : Guest 62: 8/10
Mar 14 2024 : Guest 76: 6/10
Mar 11 2024 : Guest 139: 8/10
Mar 02 2024 : Guest 82: 8/10
Mar 01 2024 : Guest 49: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Did you get very far?"

Answer: Putzie and Doody

Putzie was played by Kelly Ward. While watching this part, you can tell that two of the guys are singing this first part, not one.
2. "Like does he have a car?"

Answer: Marty

Marty was played by Dinah Manoff.
3. "Summer lovin' had me a blast."

Answer: Danny

Danny was played by John Travolta. He is probably one of the biggest successes out of "Grease", starring in "Pulp Fiction" and "Phenomenon".
4. "We stayed out 'til ten o'clock."

Answer: Sandy

Sandy was played by Olivia Newton-John. Everyone should know her. She became a successful solo artist in the music world.
5. "Was it love at first sight?"

Answer: Frenchy

Frenchy was played by Didi Conn.
6. "Did she put up a fight?"

Answer: Kenickie

Kenickie was played by Jeff Conaway.
7. "But you don't got to brag."

Answer: Sonny

Sonny was played by Michael Tucci.
8. "'cause he sounds like a drag."

Answer: Rizzo

Rizzo was played by Stockard Channing.
9. "How much dough did he spend?"

Answer: Jan

Jan was played by Jamie Donnelly.
10. "Could she get me a friend?"

Answer: Sonny

It's funny that Sonny asked this question considering at the end of the movie, he ends up with Marty and that is one of Sandy's friends.
Source: Author QTPie4112002

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Grease"... What's the Word? Average
2. "Grease" and "Grease 2" Average
3. Grease! Easier
4. Grease Average
5. Grease Easier
6. "Grease" Is the Word Average
7. Grease Lightning Easier
8. Which Song from 'Grease'? Very Easy
9. 'Grease' - The Questions Average
10. A Simple 'Grease' Quiz! Easier
11. Finish The 'Grease' Quotes Average
12. My Favourite Flicks: "Grease" Average

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us