FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease 2 For 2001
Quiz about Grease 2 For 2001

'Grease 2' For 2001 Trivia Quiz


After watching this entertaining movie numerous times, I decided to put all my knowledge of it into a quiz! Enjoy it, it's easy!

A multiple-choice quiz by Portia_de_Rossi. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
54,431
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6005
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Guest 149 (4/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which T-Bird is Rhonda with? Hint


Question 2 of 10
2. In the song 'A Girl For All Seasons', how is the month of February represented? Hint


Question 3 of 10
3. What is Davey's last name? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the girl with braids and glasses most prominent as the month of May in 'A Girl For All Seasons'? Hint


Question 5 of 10
5. Which one of these characters does NOT make an appearance in the sequel? Hint


Question 6 of 10
6. Complete the sentence: 'I don't think they even know what a pistil is.' Hint


Question 7 of 10
7. What is the correct spelling of the coach's last name? Hint


Question 8 of 10
8. At the luau, which Pink Lady is wearing a grey shirt? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the four subjects was NOT mentioned in the song 'Back To School Again'? Hint


Question 10 of 10
10. What color is Ms. Mason's hairspray bottle? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 24 2024 : Guest 174: 8/10
Jan 19 2024 : Guest 149: 4/10
Jan 10 2024 : Guest 172: 10/10
Jan 07 2024 : krajack99: 8/10
Dec 29 2023 : Guest 213: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which T-Bird is Rhonda with?

Answer: Goose

Rhonda Ritter is with Goose McKenzie.
2. In the song 'A Girl For All Seasons', how is the month of February represented?

Answer: George Washington

The girl has on a George Washington style hat and a moving stomach for Presidents Day.
3. What is Davey's last name?

Answer: Jaworski

When Michael is doing Davey's homework to pay for his bike you can see Davey's full name, Davey Jaworski.
4. What is the name of the girl with braids and glasses most prominent as the month of May in 'A Girl For All Seasons'?

Answer: Francine

When the Pink Ladies are going to class at the beginning, she walks by Stephanie and says 'Hmm, pants' then she sees her boyfriend and says something like 'Hey Willy' and he says 'Hey Francine'.
5. Which one of these characters does NOT make an appearance in the sequel?

Answer: Patty

Rat Face or Crater Face Balmudo is here, as is nerdy Eugene and forever a senior, Frenchy.
6. Complete the sentence: 'I don't think they even know what a pistil is.'

Answer: 'I got your pistil right here'

'Reproduction, reproduction'!
7. What is the correct spelling of the coach's last name?

Answer: Calhoun

Good ole Coach Calhoun, basketball, basketball, basketball.
8. At the luau, which Pink Lady is wearing a grey shirt?

Answer: Stephanie

Stephanie is totally depressed cause she thinks Michael is dead. She wasn't in a luau mood.
9. Which of the four subjects was NOT mentioned in the song 'Back To School Again'?

Answer: Psychology

'Geometry and history are just a pain, biology and chemistry destroy my brain'.
10. What color is Ms. Mason's hairspray bottle?

Answer: White

Yep, she carries two white bottles for her hair.. all 300 lbs. of it!
Source: Author Portia_de_Rossi

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. T-Birds & Pink Ladies! Average
2. "Grease 2" Part 2 Average
3. "Grease" and "Grease 2" Average
4. Which Song from 'Grease'? Very Easy
5. A Simple 'Grease' Quiz! Easier
6. Grease Average
7. "Grease 2" Part 1 Average
8. "Grease 2": The Talent Show Easier
9. The Colors of "Grease" Average
10. Grease! Easier
11. "Grease" Is the Word Average
12. About The '"Grease 2" Movie Average

2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us