FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Grease 2 Part 1
Quiz about Grease 2 Part 1

"Grease 2" Part 1 Trivia Quiz


Hey all you "Grease 2" fans! Here's part 1 of my quizzes, on this fabulous movie! Enjoy!

A multiple-choice quiz by ginger67. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Grease

Author
ginger67
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
160,039
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5268
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 82 (9/10), Guest 172 (10/10), Guest 51 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What did Goose put up the flagpole at the beginning of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. Who do we see first, the Pink Ladies or the T-Birds?

Answer: (Two words, Pink Ladies or The T-Birds)
Question 3 of 10
3. Johnny used to go out with Rhonda.


Question 4 of 10
4. Stephanie works at a hamburger joint.


Question 5 of 10
5. Which Pink Lady dates Louis Dimucci? Hint


Question 6 of 10
6. Which Pink Lady is not wearing a skirt on the first day? Hint


Question 7 of 10
7. Who's the first person we see giving the exchange student Michael Carrington, advice at the beginning of the movie? Hint


Question 8 of 10
8. Who asks Michael Carrington to play the piano for the talent show rehearsals? Hint


Question 9 of 10
9. Michael is obviously smitten by Stephanie, he wants to go out with her badly. He asks her out three times, but she is hesitant. She tells him what she really wants. What does she really want? Hint


Question 10 of 10
10. What is Paulette's sister's name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 82: 9/10
Feb 16 2024 : Guest 172: 10/10
Feb 16 2024 : Guest 51: 10/10
Jan 23 2024 : Guest 174: 10/10
Jan 19 2024 : Guest 149: 0/10
Jan 13 2024 : Guest 85: 3/10
Jan 11 2024 : Guest 149: 10/10
Jan 07 2024 : krajack99: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What did Goose put up the flagpole at the beginning of the movie?

Answer: somebody's instrument

When everyone was gathered at the beginning to dance, this one guy was carrying a very large instrument and bumped into Goose with it, by accident. We all know the T-Birds can sometimes be mean to others, so Goose grabbed the instrument and hung it on the flagpole. Not very nice!
2. Who do we see first, the Pink Ladies or the T-Birds?

Answer: Pink ladies

We see Stephanie get off of the school bus, and the rest of the Pink Ladies drive in, in their pink car! They all get out of the car, and wonder where Stephanie is. Stephanie joins them, tells the Pink Ladies their going to be late, put's on her sunglasses and they all start doing a little dance!
3. Johnny used to go out with Rhonda.

Answer: false

Actually, Johnny used to date Stephanie. She broke up with him over the summer. Let's just say, he had a hard time getting over her.
4. Stephanie works at a hamburger joint.

Answer: false

Stephanie works at a local gas station.
5. Which Pink Lady dates Louis Dimucci?

Answer: Sharon

Rhonda dates Goose, Paulette dates Johnny and Stephanie eventually ends up with Michael Carrington, the exchange student from England.
6. Which Pink Lady is not wearing a skirt on the first day?

Answer: Stephanie

Stephanie has capris on. When she's walking to her first class, she sees two girls commenting that she doesn't have one on. So she runs to her locker and finds a skirt and puts it on.
7. Who's the first person we see giving the exchange student Michael Carrington, advice at the beginning of the movie?

Answer: Frenchie

She talks to him right when he gets off the bus.
8. Who asks Michael Carrington to play the piano for the talent show rehearsals?

Answer: The Twins

The twins run up to Michael while he's running track, and beg him to play the piano for the rehearsals! Of course he can't turn them down!
9. Michael is obviously smitten by Stephanie, he wants to go out with her badly. He asks her out three times, but she is hesitant. She tells him what she really wants. What does she really want?

Answer: a guy with a motorcycle

Stephanie sang the song, "Cool Rider" for Michael, so he would get the hint and realise exactly what she wanted. A guy who knows how to ride a motorcycle.
10. What is Paulette's sister's name?

Answer: Dolores

Paulette really didn't get along with her sister.
Source: Author ginger67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us